Zaujímavosti o referátoch
Naša Trieda (Skupinová ...
22.03.2011
Dominika
Reagovať
super
čóóóó ? Som nechápala :O ... nechceš mi spraviť nejaký referát ? :D Tento už určite niekto z našej triedy napíše :D ... perfektné :)
25.10.2009
lucia
Reagovať
uch-uch
je to namakane, ty koky, tu jednotku mas fakticky zasluzenu, drzim palce aj pri dalsich:)
02.06.2009
Nejty
Reagovať
Bibaaaach
Uplne ppči brasko zachranil si mi krk ja som to napisal ako semestralku na slovinu a dostal som 2x A-čko a to som prepadaval :D
06.01.2009
basto
Reagovať
nic moc
nehovorim ze to bolo uplne zle alebo co ale na mojej skole by to za jedna teda nebolo..myslim ze ani inde
01.12.2008
Lenussska
Reagovať
JeeeeeJ kujeeeem :D
veľmi pekne ďakujem za super sloh...veľmi mi pomohol a mam za neho aj dobrú čo dobrú ale výbornú známočku....ešte raz ĎAKUJEEEEEM :DDD
03.11.2008
ivka:)
Reagovať
pobavila som sa:)
podla mna super sloh, fakt dobru inspiraciu mi to dalo..presne to inak sedi na moju triedu, len s malickymi zmenami:) aj vtipne to je, fakt super:)
01.10.2008
peto curilla
Reagovať
debilina
dakujem ti za tvoj prispevok dostal som 3 fakt supa :D serus
09.01.2008
Lisbeth
Reagovať
wow...
je to fakt na vysokej urovni, a tak dobre som sa uz dlho nezasmiala :) vynikajuce, necudjem sa ze mas 1
09.12.2007
Nathanie
Reagovať
:) ....
referat je dost dobry, aspon budem mat nieco co mi pomoze pri tvoreni toho mojho, tiez na skupinovu charakteristiku triedy...vdaka
29.11.2007
Nonilein
Reagovať
wow :D
tak toto dokonale sedi na moju triedu, tiez sme 2.A a sedi uplne vsetko :D
18.09.2007
kubik
Reagovať
Dzivee
Aj ja som toto potreboval fakt je to dobre dufam ze to vijde prvy krat takto stahujem slohy z referatov tak som zvedavy...