Zaujímavosti o referátoch
Reinhard Heydrich životopis
19.07.2020
Igor
Reagovať
Pozdrav a pochvala
Vážený pane, ještě jednou jsem prošel tenhle referát a dávám nejvyšší známku 4,5! Schází mi tam osoba Gerika a zopár menších nedostatku, ale to je vyváženo takřka úplný závěřem a na skvělém zpracování nic nemění. Žijete? Pokud mužete, přihlaste se na daný email. Budu rád. S pozdravem Wilhelm Schultze
14.04.2010
Wilhelm.Schultze
Reagovať
Reinhard Heydrich-životopis...
Ufffff! Vynikajúco spracované. Mladíku, závidím a Ti blahoželám. Ale fakt. Som heydrichológ, pripravujem dokumentárny film o nacizme a čsl. odboji, prizmou pohľadu Reinharda Heydricha, jeho blízkych i jeho odporcov, ktorí z hľadiska princípu vyššieho mravného, Heydricha zabili. Ale takto komplet si na moju obrovskú radosť dokázal spracovať túto tému Ty. Ešte raz blahoželám. A ozvi sa mi, potrebujem takých zapálených historikov do štábu....
25.01.2010
Peter Mlynarcik
Reagovať
hodnotenie referatu
ahoj !
nie som historik, ale zaujimam sa o historiu. Velmi ma zaujal tento referat a precital som ho "jednym dychom". Naozaj velmi precizne spracovane a vidiet ze autor si dal s tym vela prace. Dozvedel som sa mnohe skutocnosti v suvislosti s Heydrichom a atentom.
Obdivujem parasutistov Gabcika a Kubisa a ich vernych druhov, ktori mi idu prikladom a v tichosti im vzdavam velku uctu.
Peter
nie som historik, ale zaujimam sa o historiu. Velmi ma zaujal tento referat a precital som ho "jednym dychom". Naozaj velmi precizne spracovane a vidiet ze autor si dal s tym vela prace. Dozvedel som sa mnohe skutocnosti v suvislosti s Heydrichom a atentom.
Obdivujem parasutistov Gabcika a Kubisa a ich vernych druhov, ktori mi idu prikladom a v tichosti im vzdavam velku uctu.
Peter