Zaujímavosti o referátoch
Vojna v Iraku (úvaha)
16.10.2010
Peter
Reagovať
hlupost
väcsiu hlupost som este necital :D :D :D
nevies co pises radsej si pozri fakty a nepis tu bludy
nevies co pises radsej si pozri fakty a nepis tu bludy
06.05.2008
Palo
Reagovať
Re: viva la america
hmm ty si dobry magor..sak bez do Iranu alebo do Syrie..uvidime jak za 2tyzdne prides spat
06.03.2008
Palo
Reagovať
idioti ste
Ja som za Americanov...je to svetova velmoc ktora ma najsilnejsui ekonomiku a armadu.Ale skoda to rozpravat vam,ved vy mate radi Rusov
01.03.2007
!!!
Reagovať
viva la america
Radsej spojenectvo s iránom, sýriou a kldr ako s izraelskymi a americkými psami ktorý hrabú iba pre seba a pre svoje zdegenerované národy. Nenechajme sa viac utláčať od sionistov. Ahmadínežád alah akbar!
17.01.2008
peterallday
Reagovať
Re: viva la america
Yes Alah akbar a ak by tym arabom niekto nechladil hlavy tak vyhodia do luftu polovicu neobrezaneho sveta a na zvysku zeme budu chodit zeny zahalene od spodu az dole.Asi ste uz zabudli co sa dialo ked boli na Slovensku turci
13.02.2007
delta_svk
Reagovať
ah jaj....
toto neni mozne boli by ste radsej kaby irak iran syria a podobne uz davno napadli Izrael??? myslim ze iba vdaka vpadu usa do iraku troska sa schladili hlavy uterakovim hlavam v irane......a Izrael a USA uz daaaaavno mali iran vybombardovat do praveku...
20.05.2006
tatiana
Reagovať
taka je americka(Bushova) politika
Je to jeden obrovsky kolobeh,v ktorom sa toci strasne vela penazi.Bush je obycajny vrah,ktory svoje vojny o ropu schovava za demokraciu a snazi sa ,aby sa Amerike z tych penazi uslo co najviac,neberuc ohľady na to,koľko tisíc ľudí musí zomrieť,pre pocit víťazstva.Je veľmi veľa ľudí,ktorí nesúhlasia s jeho politikou,lenze malokto sa mu dokaze postavit,jednoducho zo strachu.Lebo jeden človek by nasledoval druhého,nakoniec by to boli davy a ozaj vplyvni ľudia a tí by ho mohli odpísať,tak sa ich radšej zbaví hneď na začiatku.Teraz sa pre zmenu chysta vyhlasiť vojnu IRANU,kôli udajnemu jadrovemu programu,ale zas je to o tom istom...
10.04.2005
fertak
Reagovať
je to tak
ano, je to dobre povedane. pacilo sa mi to. Ale nestaci to takto napisat, pochybujem, ze obycajny clovek sa dokaze takto presadit proti amerike...
a divim sa, ze Moore este nezmizol pod zem...
Long Live!
a divim sa, ze Moore este nezmizol pod zem...
Long Live!
09.04.2005
miso
Reagovať
no yo
Amerikani nepotrebovali suhlas OSN ani ked isli vybombardovat Juhoslaviu . OSN je bezmocna organizacia ktora klakne na kolena
03.01.2005
jana
Reagovať
Nazor
Je to fajn, trochu extremne, ale s prehladom. Vidno, ze rozmyslas. Dik.