Zaujímavosti o referátoch
Agroturistika
17.10.2006
PavolO.
Reagovať
Referat - agroturistika.
Pekny a jednoduchy referat - odhliadnuc od gramatickych a stylistickych chyb. Ak to je z vlastnej hlavy, klobuk dolu, lebo literatury z tejto oblasti nie je velmi vela... ;-)
Inak neviem, kde ste prisli na to, ze agroturistika je na Slovensku dobre organizovana, o ekoagroturistike ani nehovoriac..... :-(
Ak mate zaujem o literaturu k tejto oblasti, ozvite sa ([email protected]).
Prezident Klubu mladych podnikatelov v agroturistike.
Inak neviem, kde ste prisli na to, ze agroturistika je na Slovensku dobre organizovana, o ekoagroturistike ani nehovoriac..... :-(
Ak mate zaujem o literaturu k tejto oblasti, ozvite sa ([email protected]).
Prezident Klubu mladych podnikatelov v agroturistike.
01.05.2008
sju
Reagovať
Re: Referat - agroturistika.
21.10.2011
Ján Babinský
Reagovať
Re: Re: Referat - agroturistika.
Odporúčam Vám moje učebnice:Turistika na vidieku pre št. odbor agropodnikanie.Vydalo Proxima Press v 2 vydaniach
11.04.2010
inga
Reagovať
agroturistika
dobry den pisem diplomovku a rada by som vas poprosila ak by ste mali nejake materialy o tom, ako to je s agroturistikou na zempline velmi by ste mi tym pomohli.
dakujem pekne moj mail je [email protected]
ak by sa dalo co najkor na dokoncenie mam uz iba tri tyzdne
dakujem pekne moj mail je [email protected]
ak by sa dalo co najkor na dokoncenie mam uz iba tri tyzdne
18.05.2006
mato
Reagovať
agroturistika
Vedel by mi niekto poradit ako by som si vedel vytvorit sam agroturistiku ako by to malo bit podla mna sam si vlastne vytvorit tu predstavu nie po ekonomickej stranke ale podla vlastnej dakujem mato
17.10.2006
PavolO.
Reagovať
Re: agroturistika
Samozrejme, ze by som vedel poradit...
Na Slovenskej polnohospodarskej univerzite v Nitre ucime samostatny predmet Agroturistika od roku 1991 ako prvi v Europe (ak nie vo svete). Mame bohate skusenosti, studijnu literaturu a k dispozicii mnoooho projektov od nasich studentov.
Takze v pripade zaujmu sa ozvite.
Na Slovenskej polnohospodarskej univerzite v Nitre ucime samostatny predmet Agroturistika od roku 1991 ako prvi v Europe (ak nie vo svete). Mame bohate skusenosti, studijnu literaturu a k dispozicii mnoooho projektov od nasich studentov.
Takze v pripade zaujmu sa ozvite.
03.03.2008
´Martus
Reagovať
Re: Re: agroturistika
ahoj potrebovala by som surne literaturu o agroturistike,vypracuvavam maturitnu temu a je tažške zozhnat si akekoľvek informácie. napište mi čo najskor dakujem
08.01.2008
PavolO.
Reagovať
agroturistika
mala by som zaujem o nejake veci bo musime vymisliet vlastny podnik ktory bude agroturisticky pomozes budem velmi povdacna [email protected]