referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prečo divní ľudia nechodia na ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.05.2010
Nina    Reagovať
suhlasim
ja som tiez divna:)
26.03.2010
Mike    Reagovať
suhlasim
Stotoznujem sa s tebou, a hlavne obdivujem, ako si to brilatne dokazala vystihnut a naformulovat. Nie si divna,iba mas svoj vlastny postoj a to je super. Len dufam, ze si si to nevymyslela, ale aj odzila:-)
19.05.2009
TINA    Reagovať
dosť zaujímavé
tvoj názor je fakt dosť zaujímavý vobec ťa neodsudzujem je to tvoj názor aj ked ja som jedna z tých čo si v piatok užívajú..ale máš to super napísané a uplne ťa chápem..obdivujem ťa
15.02.2009
alula    Reagovať
suhlasiim
vidno že ty mas daco v hlave....:-)
aj ja patrím k tým "divným", co netuzia po nagelovanych chlapcoch a kamoskach v mini sukienkach tlaciacich sa v zakurenej miestnosti pri techno rytmoch s dutymi hlavami(cest vynimkam)
22.05.2008
Nicoletka    Reagovať
style :D
Vsetko je o styyyyle :)) nikto ta nenuti chodid na diisco ked to sama nechces,,ale niekopho to proste bawi ,,,zabawit sa ,nahodit sa spoznat nowych ludi :))nie je na tom nic zleee:D a nawyse je to funny:DDD
09.05.2008
z.u.z.a.n.a    Reagovať
suhlasim na sto pro
mysenka, neviem s akym zamerom bol tento fejton pisany (ci si to tak aj myslela alebo mas fasa dobru fantaziu), ale urcite s nim suhlasim..........ved je tolko prijemnych miest na posedenie a pokecanie.......
Ps:a som rada ze su aj ludia ako ja co na discy nechodia
09.05.2008
z.u.z.a.n.a    Reagovať
suhlasim na sto pro
mysenka, neviem s akym zamerom bol tento fejton pisany (ci si to tak aj myslela alebo mas fasa dobru fantaziu), ale urcite s nim suhlasim..........ved je tolko prijemnych miest na posedenie a pokecanie.......
Ps:a som rada ze su aj ludia ako ja co na discy nechodia
10.04.2008
nikaaa    Reagovať
nechapacka
paaane boze spamatajte sa prosim co vy tu pisete:-!su to uplne dristy...ooooch je mi zle ako vam je zle...pi*oviny pisete hrate sa na slsnych
30.10.2005
Koobo    Reagovať
Chvála
Fuckt dobré, vystizné a pravdivé. Počuj ak si z PD tak napiš.
18.11.2005
Qwert13    Reagovať
Re: Chvála
uuuf! a ja som sa bal, ze som jediny divny... autorka mi hovori z duse!!!
tiez mam podozrenie, ze je z PD, pretoze do nasej skoly chodila jedna Mysenka
14.02.2007
Mysenka    Reagovať
Re: Re: Chvála
Zdravim PiarGy moju byvalu skolicku :-) a zdravim PD moje rodne mestecko!!! :-D
02.12.2007
frankieG    Reagovať
Re: Re: Re: Chvála
nehovorite o escu? :D
04.10.2007
nikto a prtiom niekt    Reagovať
hovadiny
Ľudia nič vo zlom ale toto je fejton čo sa tu má pliest ničo a tom či chodit na disko či nie toto je fejtón opakujem ked neviete čo je fejtón tak ani nepište taketo blaky
30.09.2007
Bajka    Reagovať
MAS UPLNU PRAVDU
Nemozem povedat, ze by som nikdy nebola na diskoteke. Bola som, ale ked som videla mladych ludi v podnapitom stave, ktori sa tlacili na parkete a vobec ich netrapilo ci do niekoho vrazali, alebo nie, tak mi prislo zle. Nakoniec moj odpor k diskotekam vyvrcholil vtedy, ked som pred vchodom jednej z nasich "najznamejsich" diskotejok stretla o rok az dva mladsich kamaratov, ktori boli uplne na mol. Vtedy som si pomyslela, ci sa iba ja a este hrstka ludi, ktorych poznam dokazeme zabavit bez alkoholu pri posedeni vo fajn podniku. Samozrejme, z ked mame chut zatancovat, da sa to aj inde ako len v disco kluboch, nevravim, ze nerada tancujem, ale velkym diskotekam sa zasadne vyhybam. Radsej si zatancujem s kamaratmi v bare :)
30.09.2007
Bajka    Reagovať
MAS UPLNU PRAVDU
Nemozem povedat, ze by som nikdy nebola na diskoteke. Bola som, ale ked som videla mladych ludi v podnapitom stave, ktori sa tlacili na parkete a vobec ich netrapilo ci do niekoho vrazali, alebo nie, tak mi prislo zle. Nakoniec moj odpor k diskotekam vyvrcholil vtedy, ked som pred vchodom jednej z nasich "najznamejsich" diskotejok stretla o rok az dva mladsich kamaratov, ktori boli uplne na mol. Vtedy som si pomyslela, ci sa iba ja a este hrstka ludi, ktorych poznam dokazeme zabavit bez alkoholu pri posedeni vo fajn podniku. Samozrejme, z ked mame chut zatancovat, da sa to aj inde ako len v disco kluboch, nevravim, ze nerada tancujem, ale velkym diskotekam sa zasadne vyhybam. Radsej si zatancujem s kamaratmi v bare :)
21.09.2007
Mysenka    Reagovať
VSETKYM CO NESUHLASIA
Ahojte... po prve - uvedomte si ze to je fejton. Ironia. Nikomu samozrejme neberiem ze ich bavia diskoteky. Kludne. A ten wrestling tam je len aby bil do oci ;-) Ten fejton mal povedat, ze kazdy ma svoju partiu ludi a svoj meeting point. A partie sa navzajom na seba pozeraju ako na "divne". Po druhe - ja nemam nic proti nikomu, tiez rada tancujem, a este kopu inych veci. Ten fejton vznikol ako uloha do skoly.
MILKA ... nemusela si vypisat celu svoju akademicku karieru (ktora BTW nemusi znamenat ze nie si hlupa;-), lebo som netvrdila ze discofili su hlupi. Znova - je to FEJTON a v zavere ho otacam proti sebe (pre tych co si nevsimli, len namiesto disco je wrestling;-)
Prajem vam vsetkym krasny den!
05.06.2007
milka    Reagovať
je to vec názoru
musim povedat ze co sa tyka gramatickej a stilistickej stranky je to skvela praca. ale v jednom s tebou musim nesuhlasit. ja zboznujem diskoteky a na nejakej sa vyskytnem kazdy piatok.......a podla teba,teda aspon ako z tej prace vyznieva, som hlupa. mam teraz 23 rokov. na tento fejton som narazila lebo ho citala sestra. takze... studovala som na bilingvalnom gymnaziu....svyznamenanim.....rok a pol som stravila na stazi v parizi......momentalne studujem na univerzite.........a cuduj sa svete cez to vsetko milujem diskoteky...teda teraz uz ani nie,uz som stara,joj ale par rokov spat....a na tej sprostej diskoteke som stretla aj svojho terajsieho priatela- studenta ekonomie. ver mi, najdu sa tam aj chytri ludia. je vela tych co sa tam idu opit a vyvadzat, ale aj vela takych ako ja-co sa tam idu odreagovat po tom co cely tyzden stravia do polnoci nad knihami. najde sa tam vela primitivov, ale aj vela normalnych zaltych ludi, ktorym proste tento typ zabavy vyhovuje.
03.06.2007
frutogirl    Reagovať
big up 2 u
jako keby som čitala opis martniskeho strojaru:D holka si to dala moja reč
03.06.2007
frutogirl    Reagovať
big up 2 u
jako keby som čitala opis martniskeho strojaru:D holka si to dala moja reč
31.05.2007
maťa    Reagovať
!!!!!
fajinovééé... nechceš mi pômocť s mojim fejtónom??? :))
12.05.2007
Kajushqaa    Reagovať
Xixixi
Velmi pekna praca :O ja tiez nemam rada discoteky,ale koncerty su super:P
12.05.2007
Kajushqaa    Reagovať
Xixixi
Velmi pekna praca :O ja tiez nemam rada discoteky,ale koncerty su super:P
07.05.2007
olo    Reagovať
?????
neviete kde tu nájdem klúče od WC?

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.