Zaujímavosti o referátoch
Prečo divní ľudia nechodia na ...
05.05.2007
vikuska
Reagovať
super
Akoze nemate tu hodnotit nieci nazor ale slohovu pracu ,je to super
18.04.2007
sprostucka
Reagovať
disko disko tancuj pri mne blizko
ja sa tiez rada chodim sa bavit von sak preco nie som mlada ...uvedom si to ze ci chodis alebo nie na disko tak si normalna kazdy sa inak odreaguje niekto na wrestlingu niekto na disko ....tvoj nazor berem ako kazdy ale pozor na slova a neosudzuj pokial nepoznas drz sa toho a taky co nerespektuju to ze niekto chodi sa von bavit tak je pekny jebik s prepacenim ..respektuj budes respektovany
18.04.2007
sprostucka asi
Reagovať
disko disko tancuj pri mne blizko
ja sa tiez rada chodim sa bavit von sak preco nie som mlada ...uvedom si to ze ci chodis alebo nie na disko tak si normalna kazdy sa inak odreaguje niekto na wrestlingu niekto na disko ....tvoj nazor berem ako kazdy ale pozor na slova a neosudzuj pokial nepoznas drz sa toho a taky co nerespektuju to ze niekto chodi sa von bavit tak je pekny jebik s prepacenim ..respektuj budes respektovany
24.03.2007
Bahuna
Reagovať
nastasie mame na vyber :-D
Lutujem tych z vas, ktori v meste nemaju kvalitny rockovy podnik. Co sa tyka klientely v ,,piatkovych´´ podnikoch, ani v tych ,,nediscovych´´ nie je nudza o 13-ky. Skratka si ich nevsimam. A ked DJ pusti nieco proti mojej srsti alebo sa z jukeboxu ozve nieco diskofilne, mam na vyber. Idem na zachod alebo von. :-D Teste sa zo zivota a nenechajte sa nas**t. Tschuess.
24.03.2007
Monika
Reagovať
tvoj nazor, ale neodsudzuj hned..
ja som na diskoteky kedysi chodievala,ale preto aby som si zatancovala, bo milujem tanec.. ale tiez patrim medzi tych divnych, bo urcite som si nedala na seba mini suknicku, ani tricko, co je po koniec podprsenky. jednoducho to, v com sa citim dobre. nepatrim zrovna madzi novodobych einstainov, ale nie som zrovna neinteligentna... teraz na diskoteky nechodim, mam 18 a myslim, ze uz to mam za sebou. jednoducho ma to akosi prestalo bavit. a wresling tiez nemusim...
18.02.2007
kika
Reagovať
preeeesne moj nazor...ja som zo Ziliny a mam to stastie ze chodim na strednu na ktoru chodia ludia co skor oblubuju cajovne, teda aspon v mojej triede----a tak isto aj ja...zboznujem tu atmosferu, vsade vona cajikov a ty len sedis na vankusi a relaxujes......NECH ZIJU CAJOVNE !!!!!!! :)))
12.02.2007
Barbora
Reagovať
neeeeeeeeeeee
diskoteky? riadny odfajč! Ja na diskoteky ani nechodim no pretoze sa mi nechce to si radcej pustim mp3!A ked som divna no a? a co ma byt nech si myslia ked ja ich mam ........... :) Ludia su svine a preto zime! :)
19.10.2006
majlo
Reagovať
no ja neviem...........
Mylsim ze v tvojom "fejtone"si nasla samu seba.Ludia ktorí tam chodia nemusia byt sprostí...dokonca sa tam najdu hadam aj inteligentnejsi ako ty.A idu tam aby sa po tyzdni postretali s novymi ludmi,pokecat a uvolnit sa ,dokonca niekto moze aj oblubovat tuto hudbu ,a tak tam ide koli nej.Ja chodievam skor na party a hlavne koli hudbe a ludom...proste sa tam uvolnit:)
06.06.2006
Lucinka
Reagovať
Super
Máš v istých veciach pravdu.Aj ked ja chodím na disko lebo ma to baví a v piatky sa nedá aj tak nič iné robiť obdivujem ťa ak si toto prečítala pred svojími spolužiakmi v škole.Ja by som nemala odvahu.Za takú prácu by ťa nemal nikto otravovať ale tinedzeri sú už takí.Drž sa
01.06.2006
Xelnaga
Reagovať
Tak ludia
Takze, aby som sa do toho vlozil aj ja. Neviem ci sa kazdy z Vas zamyslel nad tymto fejtonom, ide mi o to, aby ste pochopili, ze to, co je vacsinove, nie je hned dobre. Ze to, co jeden clovek poklada za dobre, je pre ineho kusok dost od veci. Ide o to, ze kazdy mame svoje vlastne nazory. Z toho zasa dost jasne vyplyva, ze ti, co sa len tak nechaju niest davom to robia zo svojej vlastnej vole a tym v podstate svoje nazory z vlastnej vole podriaduju prave tomu davu. A zasa z tohoto vyplyva, ze stracaju svoju vlastnu, originalnu existenciu. Chcete tak dopadnut? Porozmyslajte o tom. Inac len tak od veci aj mna volakedy dosti stvalo, ze som iny, teda aby som pouzil vas vyraz "divny". Ale potom som si uvedomil, ze prave tym aky som vlastne som a zacal som byt stastny, ze som "divny". Nasiel som si, co je pre mna dobre a je mi dost jedno, ze to nie je vacsinove, som proste sam sebou.
01.06.2006
Aldaris
Reagovať
Tak ludia
Takze, aby som sa do toho vlozil aj ja. Neviem ci sa kazdy z Vas zamyslel nad tymto fejtonom, ide mi o to, aby ste pochopili, ze to, co je vacsinove, nie je hned dobre. Ze to, co jeden clovek poklada za dobre, je pre ineho kusok dost od veci. Ide o to, ze kazdy mame svoje vlastne nazory. Z toho zasa dost jasne vyplyva, ze ti, co sa len tak nechaju niest davom to robia zo svojej vlastnej vole a tym v podstate svoje nazory z vlastnej vole podriaduju prave tomu davu. A zasa z tohoto vyplyva, ze stracaju svoju vlastnu, originalnu existenciu. Chcete tak dopadnut? Porozmyslajte o tom. Inac len tak od veci aj mna volakedy dosti stvalo, ze som iny, teda aby som pouzil vas vyraz "divny". Ale potom som si uvedomil, ze prave tym aky som vlastne som a zacal som byt stastny, ze som "divny". Nasiel som si, co je pre mna dobre a je mi dost jedno, ze to nie je vacsinove, som proste sam sebou.
01.06.2006
Aldaris
Reagovať
Tak ludia
01.06.2006
Aldaris
Reagovať
Tak ludia
24.05.2006
Nicky
Reagovať
Si cool cica!
Súhlasím s tebou. totálne mi lezú na nervy také trinástky, ktoré si o sebe myslia, že keď si dajú na seba stierku make- upu tak sú super. aj to niečo hovorí o ich inteligencií. Ale wresling nemusím :0)))
24.05.2006
Nicky
Reagovať
Si cool cica!
Súhlasím s tebou. totálne mi lezú na nervy také trinástky, ktoré si o sebe myslia, že keď si dajú na seba stierku make- upu tak sú super. aj to niečo hovorí o ich inteligencií. Ale wresling nemusím :0)))
24.05.2006
Nicky
Reagovať
Si cool cica!
24.05.2006
Nicky
Reagovať
Si cool cica!