Zaujímavosti o referátoch
Prečo divní ľudia nechodia na ...
24.05.2006
Nicky
Reagovať
Si cool cica!
Súhlasím s tebou. totálne mi lezú na nervy také trinástky, ktoré si o sebe myslia, že keď si dajú na seba stierku make- upu tak sú super. aj to niečo hovorí o ich inteligencií. Ale wresling nemusím :0)))
19.05.2006
Sheina
Reagovať
Je to super
Mas uplnu pravdu...ani ja na diskoteky nechodim,lebo tu mame len jeden totalne prefajceny klub,kde nedovidis viac ako na meter a kedze je jedinym v nasom meste,vsetci sa hrnu prave tam...fetaci,12-stky,stari chlapy...nikdy som tam nebola,ale...staci mi ist okolo alebo z rozpravania=P ...taky styl zivota nemusim...mam rada hudbu a vsetko,ale nestoji mi to zato aby som sa dusila v uuuuplne hustom dyme a tlacilo sa tam na mna 10 opitych chlapov=))))Tak sa drz a maj sa pekne;)Peace
17.05.2006
marry
Reagovať
!!!!!!!!
naozaj mas az taky negativny vztah k diskotekam ani ja ich uplne nezboznujem zoparkrat som bola akurat som si zatancovala milujem pohyb ale znamost by som nemohla ja tych ludi neodsudzujem kt. tam chodia ale mas v niecom o nich pravdu nadpriemerne inteligentnych ludi tam asi nenajdes a k tym ssi patris :-) pekne!!!!!!!
05.04.2006
...
Reagovať
ze pekne
hej ty co si napisala pekne do nadpisuu, nooo tak to jo hudobron je uzasny, sami fetaci a dievcatka co sa tvaria ze nie su discofilne ale su to stetky
01.01.2006
Stone-Cold 3:16 :)
Reagovať
V pohode
Ty si asi v pohode baba pretože rozmýšlaš podobne ako ja!! Ja mám podobný názor ale nie je až taký pesimistický!!!
01.01.2006
Stone-Cold 3:16 :)
Reagovať
V pohode
Ty si asi v pohode baba pretože rozmýšlaš podobne ako ja!! Ja mám podobný názor ale nie je až taký pesimistický!!!
03.11.2005
Kosty
Reagovať
SUooSUooSUooPER
Moj typ....... nechapem co na tom vidia,aj tak tam okrem prefuknutej frajeriny,piatiky,a mnoho veci ,,nepristupnej,,
mladezi nic nenajdes..........super...postupujes :> ne.................... fakt vystizne
mladezi nic nenajdes..........super...postupujes :> ne.................... fakt vystizne
10.04.2005
Yeti
Reagovať
Nadpis musí mať minimálne 5 znakov.
Hehe pekna praca a vystizna ;) co si za nu dostala?
05.06.2005
jaja
Reagovať
pekné
A pravdivé. Hoci, ja na diskotéky nechodím, a nikto ma zatiaľ neoznačil za divnú... Ale zase, my máme v piatky Hudobroň a Koshuan atd...
Ešte by ma však zaujímalo, čí tá baba, ktorá to písala, šla na wrestling preto, lebo chcela, alec´bo preto, lebo chceli iní, aby išla...
Ešte by ma však zaujímalo, čí tá baba, ktorá to písala, šla na wrestling preto, lebo chcela, alec´bo preto, lebo chceli iní, aby išla...
04.07.2005
Mysenka
Reagovať
Re: pekné
Actually na wrestlingu som absolutne nikdy nebola a v tom fejtone sa ocitol len preto lebo ma to prave vtedy napadlo a ked sa na to pozres z druhej strany tak by nejaky diskofil mohol pisat o wrestlingmaniakoch...ide o to ze kazdy ma to svoje ale ked uz zacne \"to svoje\" davat na piedestal a ostatne odsudzovat tak je trochu mimo:-)Cize je to trochu aj fejton na mna a na vsetkych vas:-))Love ya!
06.06.2005
ukr
Reagovať
Aspoň niekto normálny
Takže konečne mi niekto hovorí z duše.Rytmy typu TUC TUC veľmi nemusím.Nevravím raz za pár mesiacov(do roka). ALE určite to bude aj tým, že nemám rád diskofilné oblečenie aĺa Enrique Iglesias a všetko s tým spojené. ešte sa chcem slečny spýtať či nie je náhodou z Prešova?
14.06.2005
loriena
Reagovať
Si divná
Fakt si divná rozmýšľaš nad svojím životom, nepoznáš náhodou Soňičku Šoltésovú lebo máš názory ako ona.
Preto lebo ľudia chodia na disco nemusia byť odsudzovaný, nie všetci totiž musia klamať o svojom veku a priateľkách. Načo budeš spomínať o 50 rokov? Na to ako si sama doma pozerala do mura? Nehovorim, ze je to tak, ale tak to pôsobí po prečítaní tejto práce....
Preto lebo ľudia chodia na disco nemusia byť odsudzovaný, nie všetci totiž musia klamať o svojom veku a priateľkách. Načo budeš spomínať o 50 rokov? Na to ako si sama doma pozerala do mura? Nehovorim, ze je to tak, ale tak to pôsobí po prečítaní tejto práce....
04.07.2005
Mysenka
Reagovať
Re: Si divná
Ja nikoho neodsudzujem proste to bol fejton kde si vyberies jeden spolocensky jav a uplne ho rozpiples a je fajn ked sa na tom aj par ludi zasmeje :-)
06.06.2005
nicky017
Reagovať
Tak všetci ako ja nevymreli?
U nás v meste sú otrasné disko. každy piatok bitky, roztrieskané pouličné lampy. Je mi zle, keď vidím svoju 12 ročnú susedu ako vykračuje vymachlená, a rozmýšľa nad tým koľko povie že má rokov.nechápem ich.
24.05.2005
Piľa
Reagovať
Je to sila...
Je to sila, nieco co sa da citat a aj sa pri tom clovek usmeje...a taktiez je to pravda, hlavne toto: "Zíde sa veľa mladých ľudí, viac neoblečených ako oblečených, ktorí sa idú metať a natriasať do rytmu toho tuc, tuc, tuc.
Dievčatá majú extrémne krátke sukničky a priesvitné tričká, na vlasoch všelijaké trblietavé gély, na tvári kilo make – upu a v žiackej knižke 5. A. Chalani sa predbiehajú, kto má lepšiu značku bundy a novšie zvonenie na mobile. Všetci sa snažia byť „cool“ a pritom sú úplne rovnakí. Baby klamú o svojom veku, chalani o počte svojich priateliek. Nikto nie je sám sebou, všetci majú masky."...absolutne suhlasim...neda sa to sice povedat o kazdom ale 3/4 su presne taki!!!
Dievčatá majú extrémne krátke sukničky a priesvitné tričká, na vlasoch všelijaké trblietavé gély, na tvári kilo make – upu a v žiackej knižke 5. A. Chalani sa predbiehajú, kto má lepšiu značku bundy a novšie zvonenie na mobile. Všetci sa snažia byť „cool“ a pritom sú úplne rovnakí. Baby klamú o svojom veku, chalani o počte svojich priateliek. Nikto nie je sám sebou, všetci majú masky."...absolutne suhlasim...neda sa to sice povedat o kazdom ale 3/4 su presne taki!!!
09.05.2005
jully
Reagovať
parada
tak toto som si s radostou stiahla.zajtra na sj sa s tym aj prihlasim:)
05.10.2004
hello
Reagovať
tymto mozes fakt oslovit asi tak blbych profakov
ale slohovo sa to da zniest