Zaujímavosti o referátoch
Ludo Ondrejov Jerguš Lapin
19.05.2011
gfdh
Reagovať
dghs€
naco nam to bude kde sa s tim stretneme v zivote???? My to uz preberame na zakladke
je to poriadna blbooost!!!!
je to poriadna blbooost!!!!
06.05.2010
mfk
Reagovať
blbost?!
nahodou je to 1. sv vojna, ved uz na zaciatku deja J.L. sa pise o tom atentane gavrila princoho na krala... lenze to by niekto musel byt mudrejsi z dejepisu...
a povedat o diele, ze je to blbost bez udania dovodu (podla mna je tym dovodom vase nizke iq) je teda dost odvazny cin, pri ktorom prezradzate svoj nizkopostaveny stav inteligencie
čitať o tom ako ludia bieduju a ake nepravosti a spinavosti sa diali nie je blbost je to kruta realita vojny pri ktorej zahynuli miliony ludi...
skus sa nad sebou zamysliet
a povedat o diele, ze je to blbost bez udania dovodu (podla mna je tym dovodom vase nizke iq) je teda dost odvazny cin, pri ktorom prezradzate svoj nizkopostaveny stav inteligencie
čitať o tom ako ludia bieduju a ake nepravosti a spinavosti sa diali nie je blbost je to kruta realita vojny pri ktorej zahynuli miliony ludi...
skus sa nad sebou zamysliet
11.04.2010
mato
Reagovať
nahodou
náhodou to bola dobrá kniha, mala rýchly spád, čiže nebola zbytočne natiahnutá...ale čo sa týka tohto referátu je to fakt len kostra toho celého a dokonca tam máš aj chyby lebo Klauza nezabil pri prestrelke ale ako pomstu za to že Klauz bol medzi tými troma čo zabili chlapov pred krčmou a chýba tu aj dosť podstatných vecí z toho diela...
21.05.2008
bebinqa
Reagovať
bLbOsT
tysta blbost...mala som dost...ked sme to citali....skoro som sa popucala od smiechu...heeh,....bLbOst....ale nechaj thak..ja to mam na haaaaaaaaku