referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra postavy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.12.2004
Lubka    Reagovať
usmievajuci
ziaci su chutnucki,takych mam rada:)
04.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
myslim
ze ucitelia maju prilis vysoke platy :) ved na hodinach nerobia nic ine nez davaju ziakom hadanky na ktore sa odpoveda len ano/nie to aj ja by som si potom sadol do lavice a usmieval sa
04.12.2004
Lubka    Reagovať
myslis
ze ucitelia vedia vsetko?najlepsi je ten ucitel,ktoreho ziaci predbehnu,takze v pohode ,ja sa rada necham poucit aj od ziaka:)
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
doucit?
a to sa moze ze niekto bude doucovat ucku? ved prave naopak by to malo byt ze ucitel odovzdava svoje ctene vedomosti nevinnym ziakom ako sme my
03.12.2004
Lubka    Reagovať
no ja zasnem
vzdy som si myslela,ze je to naopak,aspon pre vas pre muzskych a zrazu toto,budem musiet pohladat sukromneho ucitela,co ma douci ako to s tou protazlivostou je
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
zeby?
aleba a odkedy sa ty rozumies aj tejto vede? ja som si len myslel ze horsie je ked je pritazlivost zemska vecsia ako pritazlivost zenska
03.12.2004
Lubka    Reagovať
tam chyba
nie je v slove muzsky,tam je chyba v cisle,ty muzsky robis,no a ucitelka dobra,hmm,ako v com,niekde nie je pravopis dolezity,napr.vo fyzike,tam sa uci o pritazlivosti
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
aha dostal som ju
no pozrime ju bude tu hovorit o pravopisnych chybach a bach ho tam hrubku do slova...nebude z teba dobra ucitelka potom...ziaci by sa veru smiali
03.12.2004
Lubka    Reagovať
zenske
su vo vsetkom nevinne,to vy muzsky robite chaos v zivote,tak pekne objasni to s tou kuchynou
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
tak napriklad
samozrejme to sa obcas taketo situacie stavaju ze sa nieco dohodne a vsetko to funguje ako ma dokial nepride k tomu zenska a uplne nevinne netresne nieco a potom sa stavaju nepekne veci...fnuk
03.12.2004
Lubka    Reagovať
este keby
som tak vedela co je tym istym objektom v kuchyni do ktoreho sa leju tekutiny,mozno by som bola mudrejsia a prisla by mi odpoved na jazyk:D
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
sveta pravda
zenske jednoducho su od prirody take ze vykecaju aj co by nemali a potom podaktorim z toho moze dobre horet za usiskami...napriklad ked ide o nebezpecne veci s istym objektom pouzivanym v kuchyni do ktoreho sa casto leju tekutiny :)
03.12.2004
Lubka    Reagovať
no moment
nekonci a zenske maju siesty zmysel,tak vedie,ze niekedy lje lepsie mlcat aj ked sa hovori,ze zeny nedokazu drzat jazyk za zubami...a v niektorych situaciach je to pravda:)
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
no moment
ako som mohol napisat ja ked som len nahodny okoloiduci na tejto stranke...to len zenske lubia robit to ze nieco naznacia a potom nepovedia o co ide. hm...vidim ze tvoj prispevok konci :*
03.12.2004
Lubka    Reagovať
no ani nahodou
take veci chapu len zainteresovani,kedze si nenapisal ty,asi nevies a skyrvas sa za diablov,heh ty ale preskajues,raz farari raz diabli,hmm...:*
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
no napis
to sem nech sa podelis aj s ostatnymi o tvoje zaujmave myslienkove pochody....urcite to bude nieco skolnikoidne [diabolsky uskrn]
03.12.2004
Lubka    Reagovať
simpsonovcov
nepozeram,z toho som uz vyrastla,ale poznam vselico,co je smiesne,heh,neuhadnes na co som myslela:)
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
skolnici
neviem preco ale pripomina mi to ak si videla simpsonovcov toho skolnika odtial tak mi to je strasne smiesne :))))))))))
03.12.2004
Lubka    Reagovať
farari
dodrzuju celibat,ale skolnici take nic neslubuju:)
03.12.2004
Lubka    Reagovať
nemohla som
tu diskusiu uz najst,takze asi neklamny znak toho,ze v najlepsom treba prestat.ale este k skolnikovi,ono to padne dobre,ked viem,ze niekomu by ta moja :*aj chutila
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
Re: nemohla som
zduchne mi akurat ked som vyriesil ten problem s pomalostou internetu....ale vratme sa k skolnikovi...predsalen oplati sa to? este taky farar to jo ale skolnik?

späť späť   1  |  2  |   3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.