referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra postavy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.12.2004
Lubka    Reagovať
ale,ale
ja tie petelice budem davat na svateho mikulasa a s :*,ten tvoj napad sa mi viac pacil s:* ako bez,dik za radu budem realizovat aj na skolnikovi:)
03.12.2004
lubka    Reagovať
treba
da sa aj inak?ved ja som slusna osobka,ale ked jemu to tak dobre padlo,to akoby mu bol mikulas priniesol:)
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
Re: treba
no ty si cil tu diskusiu dobre pohnojila kym som to nasiel tak som skoro umrel. teraz je to ale akosi domotane - co taka slusna osobka moze vobec myslet na to ako by dobre padla taka :* nejakemu chtivemu skolnikovi
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
hm, dobry postreh
no a to sa takto moze ze realizovat na nevinnom skolnikovi? hmmm a ten potiahol co z netu ze si zasluzi?
03.12.2004
lubka    Reagovať
Re: hm, dobry postreh
hm,ten nepotiahol nic,ten ma dnes potapkal po zadku,nemyslis,ze odvdacit sa patri?
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
Re: Re: hm, dobry postreh
jaj tak kto do teba potapkanim ty do nho...........tymto? :*
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
tak vidis
potom si decka zvykaju ze mozu robit taketo veci - ja sa napriklad tiez priznavam ze som nejaky ten refetatik odtialto sosol ale nic nieje lepsie ako stare dobre nasepkavanie.....ale musis mu dat tu petelicu pred mikulasom lebo na sveteho mikulasa gula z karikatury nedava sa...a ked mu to budes davat tak s usmevom - lahsie to preglgne :)
03.12.2004
Lubka    Reagovať
hmm,no
no dobre teda,prehovoril si ma,dam mu ju,ale aj s tou pusou:)
03.12.2004
Eth3r3al    Reagovať
no ako ohodnotit
snaha tam bola ale ked uz sme pri tych opisujucich tak co by si dala takemu co to jednoducho opajcuje z netu a potom s tym pride na hodinu. ja rozhodne nedostatocnu :*
03.12.2004
Lubka    Reagovať
aj lepsie som citala...
Nie je to najhorsie,ale chyba tam zaver,posobi to nedokoncene,no a kvalitu jednoznacne zhorsuje pravopis,takze vsetci opisujuci bacha...:)
23.11.2004
mishka    Reagovať
supis pupis
je to super nic tomu nechyba aspon si myslim :)

späť späť   1  |  2  |  3  |   4   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.