Zaujímavosti o referátoch
SS v akcii
01.06.2008
CLeRo
Reagovať
kokotina
nesom nazi neobhajujem holokaust..ale myslim si ze 60 rocny vplyv komunizmu a dnesny kapitalizmus velmi skresluje pocty a nazory..40 rokov si ludia mysleli ze v osviencime zomreli 4 miliony zidov..teraz si myslia ze 1,5 miliona..dalej slovanov povazoval za arijsku rasu zvlast slovakov...pretoze jeho dojka bola slovenka...staci citat neco ine ako ucebnice na zakladnej a knihy so zidovskymi autormi..a dozviete sa pravdu
11.11.2008
Kukuc
Reagovať
Re: kokotina
presne tak..niekedy treba na vec pozrieť z viacerých uhlov a vec sa zdá úplne iná ako sa nakecá zarytými kvázi kresťanmi cirkvou alebo inými strašne skúsenými ľuďmi...tiež nie som nacista ale všetko zlé je aj na niečo dobré aj keď len na nepatrnú časť, zomreli možno milióny ľudí ale bola ich škoda? znie to kruto ale aspoň ich je o trochu menej čo ničia túto planétu a prírodu. a ešte jedna vec prečo si dosť ľudí pochvaľovalo obdobie vlády Hitlera kvôli tomu že sa zlepšila ich životná úroveň? asi nie pre nič za nič...
23.02.2008
Alica G.
Reagovať
Mala v dome SS-áka
Moja babka mala vo svojom dome muža menom Karl VonSneider.Patril k SS.Vraždil,týral,mučil. Ked spoznal moju babku, zistil co pre nu znamena život.Zivot. On sa uplne zmenil. Dával jej sladkosti a cukrovinky.Postupne vznikla láska. No bolo neskoro.V roku 1946 bol odsudeny za vojnove zlociny.Nechápem prečo nesla vypovedať v jeho prospech.Ked som sa jej spýtala prečo nešla odpovedala:I ked som ho lubila nenohla som žiť s tyranom. Babka este povedala ze keby vedela ze proces bude v pondelok a nie v stredu ako jej bolo povedane tak by sla. Podla mna tento muž sa spamätal.Skoda ze neskoro.
12.03.2007
MARTIN
Reagovať
SUHLAS
Suhlasim s tym čo napisala
Adolf Hitler a ta jeho SKURVENA TRETIA RIŠA
NECH IDU DO PIčE
Adolf Hitler a ta jeho SKURVENA TRETIA RIŠA
NECH IDU DO PIčE
14.11.2007
shello
Reagovať
3 z moznych 10 bodov
relativne slaba praca,pre stredoskolaka staci ,uz na vysokej skole by som sa za takyto referat hanbil a to uz nevravim,ze ako zacinajuci historik v zamestnani ,alebo dokonca hisorik s niekolkorocnou praxou by som sa minimalne pousmial alebo rozrehotal...
...odhliadnuc od toho ,ze referatu chybaju formulacie vyssieho levelu/pre stredoskolaka to ale tolerujme/...hlavne su tam ale niektore faktograficke chyby...napriklad clenenie organizacie SS...bolo to vysvetlene vyssie...na to aby to bol kvalitny referat musi stravit este pisatel zopar rokov studiom a spresnovanim faktov o SS...netreba sa hnevat na moj odlisny nazor,treba studovat,ono sa o moze zlepsit...
...odhliadnuc od toho ,ze referatu chybaju formulacie vyssieho levelu/pre stredoskolaka to ale tolerujme/...hlavne su tam ale niektore faktograficke chyby...napriklad clenenie organizacie SS...bolo to vysvetlene vyssie...na to aby to bol kvalitny referat musi stravit este pisatel zopar rokov studiom a spresnovanim faktov o SS...netreba sa hnevat na moj odlisny nazor,treba studovat,ono sa o moze zlepsit...
26.08.2006
Anjika
Reagovať
fuj...
až mi prišlo nevoľno, keď som si prečítala., aké hrôzy sa tam páchali
05.04.2005
Jozef
Reagovať
Veľmi pekná práca
Veľmi pekná práca z historického aj súčastného hľadiska.
Je vidieť, že sa zaujímaš o históriu druhej svetovej vojny.
Ja tak trocha tiež. A preto by som ti chcel povedať, že nepleť si SS a Totenkopfbander s Waffen SS. Pretože väčšina jednotiek Waffen SS nemala poňatia o tom, že vôbec existovali koncentračné tábory. Waffen SS boli eitné vojenské jednotky, používané ako Wehrmacht alebo iné. A keď sa to dozvedeli, tí normální boli v šoku, že likvidačné jednotky mali také isté uniformi ako oni. Ale náč veľmi pekná práca.
A zabudol som, niesom nacista iba sa zaujímam aj o nemecké jednotky.
Je vidieť, že sa zaujímaš o históriu druhej svetovej vojny.
Ja tak trocha tiež. A preto by som ti chcel povedať, že nepleť si SS a Totenkopfbander s Waffen SS. Pretože väčšina jednotiek Waffen SS nemala poňatia o tom, že vôbec existovali koncentračné tábory. Waffen SS boli eitné vojenské jednotky, používané ako Wehrmacht alebo iné. A keď sa to dozvedeli, tí normální boli v šoku, že likvidačné jednotky mali také isté uniformi ako oni. Ale náč veľmi pekná práca.
A zabudol som, niesom nacista iba sa zaujímam aj o nemecké jednotky.
13.12.2005
Laďa
Reagovať
Re: Veľmi pekná práca
Souhlasim s Josefem i kdyz bych dodal ze jednotky pluky i divize Totenkopf byli soucasti zbrani SS a dokonce i bojovali na fronte zel bohu byli nasazovane jako hlidky v koncentracnich taborech.A taky bych chtel rict ze ten kdo dal zlikvidovat 6000000 zidu byl Adolf Eichmann.
01.04.2006
LACKO...
Reagovať
Re: Re: Veľmi pekná práca
Sam Eichmann nedal nic zlikvidovat...Potreboval suhlas Hitlera...a Hitler velmi ochotne suhlasil...
09.04.2005
miso
Reagovať
pekne
Dobra praca sice som mal raz za cas pocit ze som nieco pocul na spektrome "od slova do slova"