Zaujímavosti o referátoch
Mark Twain Dobrodružství Toma ...
04.04.2010
sydney crosby
Reagovať
Čitanie
v kniznici mame malo knih a mam ju len na 2 dni a to nestihnem!!
26.05.2009
buzantel
Reagovať
trapne decko
.................... ... sy chore trapne decko co doma len hladi do knih pica sa uvedom na tie tvoje dristy ti mozem srat ty kurva tak si radsej choj plakat na mamine pleco ale az ked z nej zleziem traposka
22.12.2007
kralíček
Reagovať
rada do budoucnosti
mno řekla bych že o tom nic nevíte a než něco napíšete tak by ste si to měly přečíst to je má rada do budoucnosti aoj
03.06.2007
halqa
Reagovať
,.,.,
vy banda prasivych povalacov. necitat knihu pre to ze ma ´az´ dvesto stran, je vyslovene trapne, hlavne ked je to jedna z tych co su celkom stravitelne. a tento pokus o obsah vam neuznaju ani v tretej ludovej, nanajvys tak v pomocnej skole.
03.06.2007
halqa
Reagovať
.....
vy banda prasivych povalacov. necitat knihu pre to ze ma ´az´ dvesto stran, je vyslovene trapne, hlavne ked je to jedna z tych co su celkom stravitelne. a tento pokus o obsah vam neuznaju ani v tretej ludovej, nanajvys tak v pomocnej skole.
03.06.2007
halinqa
Reagovať
.....
09.05.2007
anonym
Reagovať
tom sawyer
je to dobre musime to citat.(ale komu sa chce).Keds to budem robit trochu to pozmenim.diky
08.02.2007
citatelka
Reagovať
:) xi xi xi xi
ja si stahujem tento referat lebo ozajstna kniha sa mi nechce citat:)
05.02.2007
mli
Reagovať
fak super
TO JE SUPER, ASPON NEMUSíM číTAť Tú KNIHU, LEBO Má 238 STRAN...DAKUJEM TOMU KTO TO NAPISAL
26.12.2006
Zuzka
Reagovať
Můj názor
POdle mě je to trochu zamotaný........ opdál stál blablabla.......... ale kdo to vlastně byl?? S tímhle by mě úča vyhodila
26.05.2006
Tadeas
Reagovať
Jojoj
Dneska y toho pisem a ja to nemam prectene tam jsem to zkusil tadz no...