referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.09.2009
kelso    Reagovať
Tycovina na n-tu
tu sa neriesi problematika drog, a riesenie v clanku je ubohe. AJ tu sa riadime pravidlom, aky otec taky syn, za vsetko mozu rodicia ale nie dostatkom alsky, ale nezaujmom co robi ich potomok..
dalej zhrniem ze su tu naproste kraviny, na marihuanu nieje fyzicka zavislost a urcite to nieje cigareta o ktorej niekto nevie ze je joint....myslim ze tuto problematiku nemoze riesit zioadny profesor einstein z univerity komenskeho sped 15rokov ale clovek ktory s tym je v kontakte a ktory vie o co sa jedna...to treba skusit. tu neni o com...
precitajte si napriklad http://referaty.atlas.sk/prirodne_vedy/chemia/772 tu je to krasne rozpisane.....obmedzenci
26.10.2004
brso    Reagovať
v kostole vravia vzdy len pravdu
cital som len ten pribeh o tej perfektnej cigaretke, a stacilo.mila slecna ad1 ked o niecom nemate poriadne informacie tak o tom nepiste ad2 ten pribeh ste isto vytiahli zo Zrna alebo akos a to vola ad3 nepisala to za vas ta vasa babka, co spravdou von.
19.12.2005
atmospherical    Reagovať
Re: v kostole vravia vzdy len pravdu
takto, nespajajme problematiku drog s cirkvou, nespajajme ju s vekom. problematika drog v svojej podstate nje je problemom. to je prirodzene spolocenske citenje, nje zakazujem ti to brat, mozes zomriet, mozes byt zavisly.. a co_? v tomto pripade pisem samozrejme o dospelom cloveku. pribeh o dealeroch a detoch sa mi zdal vzdy len modelovy, zrejme to je realita, to s plnou vaznostou odsudzujem, trestat tych ludi pravnymi prostrjedkami, kazdopadne. ale preco to zakazovat dospelemu cloveku_? zakazme hranolky, lebo sa prazja v oleji, je tam zly cholesterol, mozme zobezniet, nasledne umriet pri predavkovani.. takto to vnimam ja. nechapem preco je to zakazane, preco je to svinsto. su to proste latky s ucinkami.
05.11.2005
Werewolf    Reagovať
Vivat sex
Najlpešia droga je SEX. A je jedno ci zo zenou alebo s chlapom alebo masturbacia(podla toho , co komu vyhovuje) Ak zacne drogy(nie tu drogu vyssie , ale tie
v referate) brat male decko , ktore nebolo rodicom al. i. osobou upozornene , ze je to hnus a nebolo mu zabranene v uzivani latky , je to smutne , ak to zacne brat dospely , tak to znamena 3 moznosti:
Ze sa s tym v zivote nestretol(pochybujem ze taki dnes existuju)
Ze je ko*ot
Ze nevie , ze to co ma medzi nohami nesluzi iba na curanie do hajzla.
Samozrejme pri vybere typu sexu sa musime riadit pravidlami.
Ide hlavne o to , ze ak druha strana(on , ona) nema zaujem o sexualny akt , nebudeme ju k nemu nutit proti jej voli , ale vyuzijeme moznost sebaukojenia , co je znama vec.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.