Zaujímavosti o referátoch
Nemecká literatúra (všetko)
16.04.2008
pandora
Reagovať
bla bla bla :D
no jasne tak to by som cela videt, ked tak pekne o nom hovoris..:D sak ho niekedy tak nenapadne odfot :DD a jako vyzera ? ma daky styl, ako sa oblieka ? alebo taky normal ?? :))
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: .......
aaale fajne no a prepac ale predfcerom som videla misa s inou babou=((
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: .......
no takto isiel so psom a s takou babou kamaratkou asi no a ece jeden chalan isielk za nimi dost pozadu asi len dopoctu no...
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: .......
takze si myslis ze len kamarati ?? a este vcera mi pisal na keci ze v piatok sa stretneme, ze urcite dojde do mesta a ze sa musime porozpravat..
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no len kamarati co sme s janou videli ale pliiiiiis prosim nehovor mu nic pjosiiim=))
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no neviem .. ale no sak dobre, ak ma nenastve, tak mu to hovorit nebudem-.. a kedy ste ich videli ?? ako to vyzeralo..? sak mi vsecko hovor.. aj nabuduce, keby si ho stretla, tak vsecko hovor, dobre ?
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no ano mne to len ana hovorila a ja som si to fsimla neskoo a ani za ruky sa nedrzali nic len sa dobre rozpravali
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no tak dobre.. hm.. som zvedava co bude robit v piatok.. kks ja by som to asi neprezila, kebyze ma inu ..:(
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
nije inu nema hadam co som ja videla
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no dobre teda.. dufam, ze mas pravdu.. no akoze ja som s nim vlastne skoro nic nemala, ale akoze pcu si zo mna robit vseci nemusia...
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
keby sa snim rozpravam nieco by som mu poedala no a nebolo by to moc prijemne ale pre nho ani zle no a aj mna to sere ze si z teba robia pcu ae to iste robili nam!!!!.....
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no tak, ked su uz taki kkti tak co narobime.. aj som si myslela ze sa mino zmenil od vtedy co som ho spoznala ale teraz som zistila ze je este horsi....a spisa skoro vobec nepoznam.. no sak je to dost blbe
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
on je sice pekny ale on si je toho dost vedomy a vyuziva to ze sa niekomu paci a potom ho odjebe=(
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no tak to asik hej, boze sak ale uz je dost stary a uz by sa aj mohol uvedomit !! no sak ja si to necham vysvetlit v piatok v tom meste ak tam dojde, ze co vlastne sce a potom budem vedet ze co mam urobit, ze ci s nim potom este budem alebo nie...
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no hej to bude asi najlepsie a potom sprav ako ces....=)a uz na to nemysli=)
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no jasne .. uz ani nebudem.. mna to zo zaciatku stvalo ze co robil.. najskor poslubuje a potom nesplni ale teraz to mam na haku..
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
no ece aby si si nemyslela ze ti zavidim preto ti to hovorim ale prisaham ze to tak neni...
16.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
jasne janse,,:D a ty inak co ? s tym chalanom z toho busu ?? uz ste kecali alebo ste sa aspon zdravili ?
16.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......
nije sak tento tyzden ani som ho ece nevidela nebol taaam=((ae je taaaky pjekny aach no co ti budem pisat to musis videt=))=D