referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Barbora
Streda, 4. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Literatúra Diela na podrobnú ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.02.2009
babsi    Reagovať
boooze
newiete aky bol adam trnka z rysavej jalovice???
11.01.2009
michail    Reagovať
dalsie diela mi chybaju
chybaju mi ine diela,najem bozena slanska timrabva-vsetko za narod...to nikde nie je!!
19.11.2006
viktorka    Reagovať
waaaw
velmi pekne ti dakujem :))
pomohlo mi to...sak kto by cital tie tristostranove knizky...ne??? :)) super si to urobil/a
17.06.2008
AndREa    Reagovať
Re: waaaw
ma to ccA. 15 stran.:P
09.03.2008
lacicin    Reagovať
komentar
fuuuuha fakt huste
03.10.2007
mmisskaa    Reagovať
ine diela
Zvlastne, ale my mame polovicu diel inych... My mame napr. este Pani Bovaryovu, atd. A niektore z nich ani vobec nemame. A to som druhacka na bilingvalnom gymnaziu v Sučanoch.
08.05.2007
monika    Reagovať
nic moc...
je to uplne sprosta blbost a je to zle napisane setko ....!!!!!!
jednoducho nanic"""""!"!!
15.01.2007
samara    Reagovať
RE:Anjela
mas pravdu..na takuto knihu ked chces spravit obsah by trebalo trocha viacej porozmyslat aj popisat, autor nevystihol dolezite fakty je to odflaknute,nanic
08.11.2006
Anjela    Reagovať
No fajn...
Nemám teraz čas to čítať celé, prečítala som si len obsah k Dostejevskému - Zločin a trest, pretože som to pred pár dňami čítala. Musím sa priznať že som sa zarazila nad hlúposťami, ktoré su tam popísané!!! Az sa divím, ako môže niekto, kto v živote tú knihu ani nevidel písať o tom obsah! A som presvedčená že milý/á autor/ka tú knihu naozaj nevidel/la!!! A každí kto to naozaj čítal mi da zapravdu ...
31.05.2006
Moni    Reagovať
výborné
si super...sikovná/ný ....dakujem...obdivujem ta ja by som to asi nedokazala..:)
31.05.2006
Moni    Reagovať
výborné
si super...sikovná/ný ....dakujem...obdivujem ta ja by som to asi nedokazala..:)
31.05.2006
Moni    Reagovať
výborné
31.05.2006
Moni    Reagovať
výborné
26.04.2006
biba    Reagovať
bomba
hm,skladam pred tebou klobuk.. fakt dobre
20.04.2006
mira    Reagovať
ty kokso
bolo to fakt super. už dlho som také dobré referáty nečítala.
19.05.2005
zuza    Reagovať
waw!!!
je to super,vsetko sa mi pacilo ale dala by som tam viac charakteristiky.inac fakt uzitocne.
08.01.2005
Aďo    Reagovať
Heňa si skvely
Je to sice neprehladne, ale ze je to od teba ta to strpim.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.