Zaujímavosti o referátoch
Súkromný list
19.11.2008
jaa:)
Reagovať
hmmm..
Pekné to je, ale nie som si istá či môže mať takúto forrmu.. Je to skôr príbeh ako list, aj keď je to veľmi pekné..
12.11.2007
!!!
Reagovať
podvod
No až tak sa rozplývať nemusíte BOHA je to len opísané z knihy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.12.2007
zabka
Reagovať
velmi pekne
Mne sa to velmi pacilo, aj ked to bolo trochu smutne, ...............a chcela by som odkazat tomu blbcovi !!! , ze nech sa spameta, a nemusi ukazovat aky on je "inteligentny", radsej si svoje vulgarizmy strc vies kam !!!
04.12.2007
Palino
Reagovať
krava
Hmm tak ktosi si privlastnil sloh, ktorý máme v škole v učebnici zo sloviny :D tak by asi bolo blbé keby som napísal to isté . . .
03.10.2007
mačelka..:)
Reagovať
kraasne..:)
je to fakt supa bomba kraasna...sama ti zavidim ze si take nieco mohla napisat..fakt bombaaa..:)
23.04.2007
divad
Reagovať
olala
dufam ze to nebola pravda.....:)...ale inac asi bude z teba spisovalka:)...blahozelam ...krasne
25.03.2007
kamaratka
Reagovať
velmio pekne
je to velmi pekna praca, ktoru by som ja asi nedokazala tak napisat......je to pekne a myslim ......ze vsetkym ktori si opisu tento list pisatelka prispela jednou dobrou znamkou
21.03.2007
baby
Reagovať
dojiiimave =))
bolo to nieco.......... SKVELEEEEEEEEE.... az ma to rozplakalo.... ale VAZNE..... je to nadherneeee ;))))))))))