referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Milo Urban Živý bič
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
07.04.2010
slavino2    Reagovať
vdaka
Vdaka! vsetka cest...
04.06.2007
sona    Reagovať
fakt super
caf:) fest diki si mi dost pomohol, my mame tiez take rocnikove robit akurat ze dielo tak na 30 stran....ale dako to vyhaluzim:) prosim ta nemohol by si mi poslat zoznam citovanej literaturry? hodim tam niake tvoje citaty bo su fakt dost dobre ale portebujem presnu stranu...tak ak by sa take nieco naslo tak mi to pls posli ....dakujem pekne
04.06.2007
sona    Reagovať
:):):)
caf:) fest diki si mi dost pomohol, my mame tiez take rocnikove robit akurat ze dielo tak na 30 stran....ale dako to vyhaluzim:) prosim ta nemohol by si mi poslat zoznam citovanej literaturry? hodim tam niake tvoje citaty bo su fakt dost dobre ale portebujem presnu stranu...tak ak by sa take nieco naslo tak mi to pls posli ....dakujem pekne
21.04.2007
lucy    Reagovať
really cool
tak tento referat je absolutne perfektny...autorovi dakujem naozaj mi pomohol.
25.04.2006
zebe    Reagovať
pekne
ozaj hlboko rozpracovana praca najme ak som nestihol precitat knihu dufam ze si dostal 1*
11.01.2006
kuku    Reagovať
hroza
mne sa to nechce citat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02.08.2005
wlad    Reagovať
hmmmm
mno, to wis, u nas na skole sa takto funguje normalne, toto je taky optimalny rozsah a optimalna hlbka rocnikovej prace .... a odovzdaval som to zviazane ;)
28.04.2005
sima5    Reagovať
Dakujem
to je prave pre tych co sa im nechce citat kniha vratane mna........ cize dakujem za tu vyrecnost dufam, ze mi to nejako pomoze
05.04.2005
huu    Reagovať
psycho
Vsetka cest za taky referat,ale povedzme si rovno. Si normalny? Tolko slov? Si daj rovno z toho zviazat knihu...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.