Zaujímavosti o referátoch
Ako si predstavujem svoj ďalší ...
22.03.2010
Martin
Reagovať
nemam co dodať
CHLAPE FAKT VYNIKAJUCE len podla mna je to dost dlhe ale inak fakt dik dostal som 1 tak len tak dalej s teba uz asi nieco bude
23.03.2007
Valeri
Reagovať
nemám slov
kamarát máš naozaj rozumné chápanie:D klobuk dole..................
12.12.2007
monika
Reagovať
Re: nemám slov
podla teba klobuk pole??? ale prosim ta .. nehovorim ze to bolo najhorsie ale je tam strasne vela veci ktore mi vadia.. stale opakovanie slov, .. niektore vety nemaju az taky dobry a esteticky vyznam...ale nebolo to najhorsie
19.11.2009
Dakujem
Reagovať
Re: Re: nemám slov
Ty pako:-×, nevies ocenit jeho snahu, ved on to urobil za teba a vobec to sem nemusel davat , ty si to len vytlacis a DOSTANES 1 mozno bez hviezdicky, A CO, vadi ti to, ::
TAK SI TO UROB SAM !!!!!
ja som vdacny za to, ze na tom
UPRAVYM MOZNO 2 az 3 VETY A MAM TO,
....D-A-K-U-J-E-M- -
TAK SI TO UROB SAM !!!!!
....D-A-K-U-J-E-M- -
19.11.2009
Dakujem
Reagovať
Re: Re: nemám slov
Ty pako:-×, nevies ocenit jeho snahu, ved on to urobil za teba a vobec to sem nemusel davat , ty si to len vytlacis a DOSTANES 1 mozno bez hviezdicky, A CO, vadi ti to, ::
TAK SI TO UROB SAM !!!!!
....D-A-K-U-J-E-M- -
TAK SI TO UROB SAM !!!!!
....D-A-K-U-J-E-M- -
15.01.2008
Ig ha
Reagovať
fantázia!!!!!!!!!!!!!!!!
chlape, Super. dík. fakt dobre. ked si pustíš k tomu koncert ELAN( v Prahe /megakoncert slzy sa mi tisnú do očí .kombinacia hudby a slohu. super !!!!!!!!!!!!!
18.12.2007
Juraay
Reagovať
dakujem
bolo to fakt dobre, len sa mi tam par veci nehodilo, ale urobil som vdaka tomuto celkom peknu uvahu tak dufam ze ma ta mrcha oceni jednotkou
10.04.2005
miso
Reagovať
very nice
mne sa to tiez pacilo, fajn dedukcie a myslienky. Tiez si to citam z potreby naladit sa pred maturitnou pisomko. Pozdravujem fertaka
10.04.2005
fertak
Reagovať
nice one
mne sa to pacilo.. cital som to z potreby naladit sa na maturitnu pisomku. Urcite su to zaujimave nazory, ktore dokazu zmenit, alebo aspon obohatit zivot cloveka.
len tak dalej :P
len tak dalej :P
13.03.2005
adam
Reagovať
ako sa mi to nechce citat
napokon saom si to precital v celku to uslo no par veci bi som tomu vitkol