referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Drogy a ľudia (úvaha)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.05.2010
honolulu    Reagovať
dobreeeeeeeeeeeeeeeeee
veľmi mi to pomohlo v skole xD
16.03.2010
Beka    Reagovať
Čo k tomu dodať...
...máš prawdu,niekedy je velmi tazke vyjadrovat sa k tejto teme,ked sme to samy neskusili...Pekna praca
03.03.2010
jeee    Reagovať
dobre!!!
bol som aj fetak raz som si dal a chytilo ma ale moji kamarati mi pomohli sa stoho dosta a dakujem im teraz je zomna iny clovek lepsi nie ako vtedy
03.03.2010
marek    Reagovať
hmmmm
jajaj cista prada dobre!!
16.12.2009
fridrif mantak    Reagovať
acovec
jebnute picoviny skurvene naco to piseme v tej jebnutej skole .fak kary
30.09.2009
jaaa    Reagovať
Re: Nedristaj
to nie je slabikar to je zivot
30.09.2009
jaa    Reagovať
Re: Možno poučne...
nie som fetak co sa lieci ale s drogami mam vacsie skusenosti ako si vies predstavit
28.04.2009
kristinka    Reagovať
drgossss
naa dalo sa to co ti powiiim......ňňň
26.02.2009
jozo    Reagovať
reagovat
toto bolo co si sylne a velmi dobre klobuk dole
10.04.2008
dudi    Reagovať
je to docela dobre!
e to docela dobre!
31.03.2008
furo258    Reagovať
bolo to s uuuuuuuppper
bolo to prestizne proste super
31.03.2008
furo258    Reagovať
bolo to suuuuuuuuuuuuppper
bolo to prestizne proste super
23.03.2008
Romuška    Reagovať
bolo to dobre!!!a vystizne
ja si myslim,ze to bolo pohode ludia,ktori hovoria,ze je to trapne tak o nich si myslim,ze su trapny koko.... bud nevedia o com bola rec alebo nevyrastli z plienok jeden pisal,ze to vobec neni navykove ale poznam cloveka ktoremu to stacilo raz a uz s tym neprestal ti ktori ta krytyzuju by nevedeli napisat ani uvod z toho co ty (kazdy ma svoj nazor na jednotlive veci ale ich rec svedci o ich inteligencii)mas pravdu a nemas sa za co hanbit a ked sa im nieco nepaci tak nech oni nieco napisu o tomto a potom porovname ale oni napriek tomu krytyzuju teba nech sa zamyslia kolko maju oni rokov a nie ty to vsetko je bohuzial realita a nech oni skusia krek a potom uvidime ci nebudu chciet znova
18.03.2008
weronca    Reagovať
superrrrrrrrrr
tha mne sa zda ze je tho cista pravda a poznam ludi ktory droguju a cela by som im pomoct ale newem jak
15.01.2008
miro99    Reagovať
pravda a úplna
úplná pravda ja si myslím ze mas dobré nazory a fakt ma to tesi
05.11.2007
Majka    Reagovať
Možno poučne...
Podľa mňa to ani nepisal človek čo droguje je to uplna drista ktorá pozostava z teorie...keby to pisal nejaký fetak čo sa lieči z drogovej zavislosti možno by som aj uverila...
21.03.2007
fred    Reagovať
blaaa
podla mna to neni navikove a to to somarina
03.10.2006
jarmen    Reagovať
:D:D!
:D:DBLABLABLA ked idem hulit tak do toho nedam sovje prachy ale zdy idem s kamosmi kt mi daju :P a navikove je to podla tooho jak to beres pzychicky:P DAL SI SI UZ KED PISEM O OTOM?aLebo len citas propagacne materiali?
11.04.2006
Nelly    Reagovať
debily
nedristajte kraviny
29.03.2006
jasam    Reagovať
Nedristaj
Ale si si navymislal bludy chcel by som vediet kolko mas rokov?toto pisali v šlabikary?:)
02.04.2006
micko    Reagovať
Re: Nedristaj
No chcel by som vediet kolko mas ty rokov ked napises navymyslat s i a nie s y(navymislat) uboziak,ides kritizovat pracu,ze aky si ty frajer,kokotko

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.