Zaujímavosti o referátoch
Drogy a ľudia (úvaha)
16.03.2010
Beka
Reagovať
Čo k tomu dodať...
...máš prawdu,niekedy je velmi tazke vyjadrovat sa k tejto teme,ked sme to samy neskusili...Pekna praca
03.03.2010
jeee
Reagovať
dobre!!!
bol som aj fetak raz som si dal a chytilo ma ale moji kamarati mi pomohli sa stoho dosta a dakujem im teraz je zomna iny clovek lepsi nie ako vtedy
16.12.2009
fridrif mantak
Reagovať
acovec
jebnute picoviny skurvene naco to piseme v tej jebnutej skole .fak kary
30.09.2009
jaa
Reagovať
Re: Možno poučne...
nie som fetak co sa lieci ale s drogami mam vacsie skusenosti ako si vies predstavit
23.03.2008
Romuška
Reagovať
bolo to dobre!!!a vystizne
ja si myslim,ze to bolo pohode ludia,ktori hovoria,ze je to trapne tak o nich si myslim,ze su trapny koko.... bud nevedia o com bola rec alebo nevyrastli z plienok jeden pisal,ze to vobec neni navykove ale poznam cloveka ktoremu to stacilo raz a uz s tym neprestal ti ktori ta krytyzuju by nevedeli napisat ani uvod z toho co ty (kazdy ma svoj nazor na jednotlive veci ale ich rec svedci o ich inteligencii)mas pravdu a nemas sa za co hanbit a ked sa im nieco nepaci tak nech oni nieco napisu o tomto a potom porovname ale oni napriek tomu krytyzuju teba nech sa zamyslia kolko maju oni rokov a nie ty to vsetko je bohuzial realita a nech oni skusia krek a potom uvidime ci nebudu chciet znova
18.03.2008
weronca
Reagovať
superrrrrrrrrr
tha mne sa zda ze je tho cista pravda a poznam ludi ktory droguju a cela by som im pomoct ale newem jak
15.01.2008
miro99
Reagovať
pravda a úplna
úplná pravda ja si myslím ze mas dobré nazory a fakt ma to tesi
05.11.2007
Majka
Reagovať
Možno poučne...
Podľa mňa to ani nepisal človek čo droguje je to uplna drista ktorá pozostava z teorie...keby to pisal nejaký fetak čo sa lieči z drogovej zavislosti možno by som aj uverila...
03.10.2006
jarmen
Reagovať
:D:D!
:D:DBLABLABLA ked idem hulit tak do toho nedam sovje prachy ale zdy idem s kamosmi kt mi daju :P a navikove je to podla tooho jak to beres pzychicky:P DAL SI SI UZ KED PISEM O OTOM?aLebo len citas propagacne materiali?
29.03.2006
jasam
Reagovať
Nedristaj
Ale si si navymislal bludy chcel by som vediet kolko mas rokov?toto pisali v šlabikary?:)
02.04.2006
micko
Reagovať
Re: Nedristaj
No chcel by som vediet kolko mas ty rokov ked napises navymyslat s i a nie s y(navymislat) uboziak,ides kritizovat pracu,ze aky si ty frajer,kokotko