Zaujímavosti o referátoch
Capoeira
16.02.2010
Saltador
Reagovať
Capoeria Acheeee
Capoeira a benguela a angola su podla mna naljepsie styly ale je to aj tak riadna zverina Capoeira forever :))
13.07.2009
Lubik
Reagovať
Capoeira
konecne nekdo kto robi capoeiru angolu, vela ludi si mysli ze je pomala a nudna alebo ja neviem co vsetko, si skuste pozret na youtube Mestre Cobra Mansa, angola nie je o tom ze ako rychlo robis veci ale ako ich robis, pri regional je setko take iste technika na techniku ale pri angole len tasko najdes 2 ludi co robia veci rovnako.
Inac pekny text, len ak mozem podoknut tak floreiros neznamena doslova - akrobatika, floreiros su techniky ktore sluzia na oklamanie supera, na zakrytie svojho umyslu
Inac pekny text, len ak mozem podoknut tak floreiros neznamena doslova - akrobatika, floreiros su techniky ktore sluzia na oklamanie supera, na zakrytie svojho umyslu
17.02.2009
Tyla
Reagovať
Pekne
Velmi sa mi to paci! Je to sport z mojej naj krajiny (vy viete ktorej, predsa brazilia). Aj v nasej dedine je jeden clovek ktory to cvici- ja mam taekwondo a mi to staci (sportove drevo som ja) ale pre vysportovane brucho sa treba obetovat, ze?
a AXE- uz si mala batizado? FRAJERKA!
a AXE- uz si mala batizado? FRAJERKA!
07.03.2006
AXE
Reagovať
=))))
viem co je to capoeira...uz dlhe roky chodim na treningy .wela ludi o tomto druhu bojoveho umenia nic nevie,resp.o nom nikdy nepocul.A to je chyba a smola.Pretoze tu nejde naozaj len o tie udery a kopy,ale aj o odreagovanie sa a suhru tela mysle s hudbou.mne osobne sa paci rychla capoeira.Angola je na mna pomala.nie zeby bola lahka,prave naopak.ale v rychlejsej treba rychlo reagovat na pohyby supera a co mam najradsej,mozem si aj zaskakat zopar tych salt.som z kosic a mam za sebou uz aj nejake to batizado.som rada ze mam vyssiu hodnost ale v porovnani s brazilcanmi krori nam tu chodia raz za cas na sustredenie to nie je nic.keby ste nieco chceli vediet viac,kludne sa pozrite na nasu stranku www.capoeira-oxumare.sk tesim sa papa
31.05.2006
Ivo
Reagovať
Re: =))))
cau ja som z ba ale mozno poznas sapyho.jeho brat a kamos ma nakecali na capoeiru a suhlasim je to super.skoda ze o nej vela ludi ani netusi
17.05.2005
janka
Reagovať
super
milujem ludi ktory vedia co je to capoeira.Chodim na nu asi 2 roky a dodava mi strasne vela energie.Tento dotycny to napisal strucne,jasne a vystizne aj ked o capoeire by sa dalo diskutovat dlhe hodiny.Nie je ti iba bijove umenie.Clovek ktory ju robi musi citit tu energiu iba potom pochopil o co naozaj ide.paci sa mi to