referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Extáza (Ecstasy)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.11.2016
Kagura    Reagovať
MDMA koleso
rád by som kupil extázu koleso mdma ak dakto mi vie pomoct môj email je [email protected] verim že mi niekto pomôže
03.11.2016
Kagura    Reagovať
MDMA koleso
rád by som kupil extázu koleso mdma ak dakto mi vie pomoct môj email je [email protected] verim že mi niekto pomôže
03.11.2016
Kagura    Reagovať
MDMA koleso
03.11.2016
Kagura    Reagovať
MDMA koleso
03.11.2016
Kagura    Reagovať
MDMA koleso
28.08.2016
I AM YOUR FATHER    Reagovať
koliesko je super
Každý kto tu píše že extáza je sračka ju buď ešte nevyskúšal alebo mal nejaký shit čo sa len tvárilo že je extáza. Pokiaľ je človek normálny a dodržuje prestávky (minimálne 3 týždne, ideálne 6) tak sa mu nič nestane a ten pôžitok je stále rovnako silný. Pocit je to úplne najlepší aký môže byť, energiu cítite ešte v končekoch vlasov, proste popičovka :) pokiaľ ju samozrejme beriete opatrne a s mierou ...
03.05.2016
laprchant    Reagovať
picovina cela ekina!!!
Tak mladý ludia,nepocuvajte nikoho aký je s toho pocit.môžem povedať o sebe že po užití ecka som bol úplne v pici.Kamarátka si niečo nahovarala stale ja som videl mosty aj ked neboli no a slabý som bol.strach a hruza.Nezacinat!!!
10.09.2004
PetuskaTHC    Reagovať
Peace
Vyskusala som koleso a tieto picoviny sa nedaju citat ... je to v pohode droga a zatial mi nic neni ... a ani podrazdena som nebola ...
19.09.2004
Hi Nrg    Reagovať
Re: Peace
Jasne, ze je v poho - co viac, je to uplna pecka ;) Nic neboj, zatial Ti nic nebolo a ani nebude...
Na druhu stranu je fakt, ze u kolies fest plati zasada Know your dealer... cim je tabletka cistejsia, tym je zazitok krajsi... tie popisane negativa sposobuju prave tie primesy, hlavne amfetamin... na druhu stranu, na riadnej peckovacke neni ani ten speedik uplne od veci ;) kazda sranda nieco stoji.
ja som mal prve koleso v statoch a bolo fest ciste... krajsi ohnostroj uz nikdy v zivote neuvidim :))) smola je, ze zazitky postupne slabnu a slabnu... ale zas ked sa to neprehana, par rocikov sa na tom fungovat da.
13.02.2008
kiss    Reagovať
Re: Peace
tak ta niekto pekne ojebal :DD
25.10.2008
lunia    Reagovať
hmmmmmm
kto nevyskúšal, tak nikdy nepochopí!a zbytočne môže trepať reči o tom, že drogami sa ničí zdravie atd..v tejto dobe už všetko ničí zdravie..a keď to človek nebere pravidelne, tak v pohode...
14.09.2013
Gecka    Reagovať
Re: hmmmmmm
presne tak kamo je to tak jak hovoris .
10.08.2013
Martan    Reagovať
Svine su to
Velikansle svinstvo je to
30.06.2012
Milujem Extazu    Reagovať
extasy
Extaza je najjlepsia vec na kokos ten pocit :) :) NAJ POCIT NA SVETE :)
30.06.2012
Milujem Extazu    Reagovať
Ecka :)
Extaza je najjlepsia vec na kokos ten pocit :) :) NAJ POCIT NA SVETE :)
20.09.2011
januska    Reagovať
poprwe
chcem to vyskusat prwy krat ale trocha bojim nemoze sa mi nieco stat? pls poradte
24.09.2008
haluska    Reagovať
mnamy
ten referat nic moc ale chcela by som povedat ze e je nadherne ale vsetci co to papate budte opatrni, menej je niekedy viac a hlavne nepite alkohol na to
18.07.2011
*B*Stalin    Reagovať
Re: mnamy
proste pass dve B-29 za noc a nespíš dva dni skoro xD Naj stav aký som z čoho mal =) ale ďalej nechcem zájsť =) ide len o podvedomie a pevnú vôľu a pevné nervy =)
26.09.2008
Freecoolin    Reagovať
Re: mnamy
Teda ako mnamiek mam uz za sebou dost a len raz v zivote som na to pil alkohol v mnozstve z akeho by som sa normalne [email protected] to zvysuje ucinok pri mensich davkach E ale dojazdy pridu strasne rychlo a ani z toho neni taky "original extacy" stav.
Moj zatial najlepsi kolac - dablovane(foneticky zapis) ruzove holubice - ppč euforicky kolac a na speed zelene Mitsubishi.
Ale najlepsi bol asi aj tak prvy...v tom mi urcite date za pravdu :o)
17.05.2011
canks    Reagovať
ste pass
ludia sak dneska je uplne uplne ze jedno co tam mate narazene, ci srdco ci mitsubishi ci dolar, sak to sa uz tlaci kadejako a znacka dnes uz nic neznamena... sak uz len si vezmite, kolko je pancovanych...
19.01.2010
and-jka    Reagovať
BOBULKY:)))
Ečko-veľká vďaka ujovi vynálezcovi!!!Stavy z dobrej bobule sú najkrajšie na svete:)Tie zážitky a situáce,ktoré človek počas "zbobulovania" zažije sú skrátka úúúžasnééé...Veľká škoda ale je,že v poslednej dobe na party natrafím na fakt veľké šity,človek na to minie sprosté eurá a stavy sú skôr speedové alebo žiadne,pár kamarátov sa po týchto "napodobeninách"riadne povracalo...Kde sú tie časy,ked sa človek nebál dať do úst hocijakú bobulu.Ale aj tak určite nezanevriem!!!lNaposledy ma milo prekvalili veľké zelené ečka s neidfikovateľným vzorom,pripomínalo mi to písmeno S alebo dve vlnovky...Parádička

Nech žijú bobče, láska a samozrejme DNB!!!
12.01.2010
mmmmasko    Reagovať
citajte
extazy je dobra vec je to naj slehAhaha
10.01.2010
lkjhgfd    Reagovať
Re: citaj
a potom si odstranil dvoch mafianov a sefoval si celemu talianskemu podsvetiu a vsetkych a vsetko si zabil , ale potom si sa zobudil a babka ti nechcela kupit zmrzlinu tak si sa rozplakal a trucoval az do vecera, ale potom si bol zase este viac hustý...
15.11.2009
lskska    Reagovať
prvy krat
heh chcem to skusit s kamosom chceme dat na plky tabletku ake to bude mat ucinky ake dlhe stavy ?? plz povedzte mi nieco o tom xD
12.07.2008
citaj    Reagovať
citaj
kokot ja som mal micubischi,delfina,koleso s cinskym znakom,euro,lakoste.007,mlyn,dablovane xxx, keltsky kriz, b-29,mercedes a nejebem kokotiny je to pravda nelutujem ze som ich mal ete si dam a je to popici neopisatelny stav z toho kolaca!!! a mal som aj piko ale to je nic nerozoznal som rozdiel medzi pikom a tym ked som cisty!!!
koleso je lepsie :)))))
22.09.2009
JANCI    Reagovať
Re: citaj
VSAK ISTO:-)

1  |  2  |  3  |  4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.