Zaujímavosti o referátoch
Extáza (Ecstasy)
02.08.2009
absolutely free
Reagovať
HORY LESY - JEBNIME SI !!!
bol som na beefree pil som broskynu, kuril travu a dal som si jedno kolo - dolce gabbana. za tym som nechtiac vypil redbul a litrovy kick ... stavy od 00:30 do 8:00!!!
ponaucenie ... dat si ale nekombinovat jak kokot.
ponaucenie ... dat si ale nekombinovat jak kokot.
29.04.2009
kypra matka
Reagovať
z vlastných skusenosti
takžee....bol raz žee...krasnyžeee deeen.a slnko svietlo.svietilo...a moja kypra matka mi podarovala dve extazy...žee...mithubishi a zdunili sme sa mali sme krasne stavy...ale bohužial sme si to len vymysleli...žeee to vraj že boli ocve že tabletke že vraj že tlak na tlak že vraj=D
17.10.2008
Dia
Reagovať
Koleso
Ako vidim vsetci tu mate vsetko v pici...a hlavne sami seba..kto chce kam,pomozme mu tam
07.03.2009
vačica
Reagovať
Re: Koleso
akoze sa tu amme seci v pici?? ty si asi neskusala este ked to vravis....jebat kktiny o tom ze to skodi zdraviu moze kazdy...
30.01.2009
ewulka
Reagovať
nooo joooo
super pocit...euforia.... si v pi.. ...ale parkrat som to aj prehnala...a vtedy to bolo sice krasne takisto ale uz som nezvladala..takze secko s mierou.....vtedy je to absolutne naj
10.01.2009
ja viem, ty vies
Reagovať
hihi...
...to mas tak ludska zvedavost je velka a podla mna sa v tomto pripade oplati...a este zijem, stastne...
26.10.2008
juniaa
Reagovať
takze...
nic by sa nemalo prehnat..ja zatial nelutujem, ze som vyskusala:)
26.10.2008
Niksz.Dnb
Reagovať
uuf...
ked ste mlady a prvý krat o tom pocujete je to otras proste ak vam to rozprava ten kto sa s toho dostatal...powedala som si ja si to nikdy nedam,ze nikdy to neskusim...raz som skusila pit, ,,zapacilo sa mi to,, pila som dalej.... neskor som skusila mariuhanu zapacilo sa mi to a hulila som dalej... a potom us vam alkohol nestaci pridete nato ze to je hlupost .. nepijem us dlho . proste nechcem... a s tou mariohanou?? us nemam take stavy ake som mavala kedysi... ked sa sfajcim tak je mi dzivo.. ale sadnem si a uz sa nepostavim.... chyba mi len chladnicka... a pride na mna strasna unava.. zbitocne vyhodim peniaze na hlupost.... a teraz k tyym kolám....prvý krat som si dala ruzovy otaznik doublovane koleso... to boli stavy ty vole ale prv so mmala jedno poldeci potom koleso a potom po hodine nes som zjedla kolo mi este neslapalo tak som si zahulila.. a ani nie o 5minut uuuuuuf!!!! to bolo daco... bolo to skvele ale priviedla so msi aj strach.. Takze radim ludom ktory to neskusali nech to neskusaju..lebo to skusis prvy krat zapaci sa ti to a budes chciet stale a budes zachadzat do extremou...
A nieje to tobre zbitocne si privodiš problemi.. a radsej ked us ieco vezmem radsej menej nez viac je lepsie ak to mas pod kontrolou !! ......
A nieje to tobre zbitocne si privodiš problemi.. a radsej ked us ieco vezmem radsej menej nez viac je lepsie ak to mas pod kontrolou !! ......
01.10.2008
iwos
Reagovať
ruzove euraa
mi dopomohli k lepsiemu vztahu...a netrva to len pocas posobenia ekinky..bobule su najlepsia droga na svete!!
03.10.2008
koki
Reagovať
Re: ruzove euraa
koleso som mal naraz a nechce sa mi moc platit za stav ze sa nevyspim a nenajem:)ale na party schvalujemm,,,,,amerika:)
29.09.2008
XTC
Reagovať
Absolutna Pohoda!!
Mozem napisat len to co vy vsetci, je to super pocit, ked mate ecko v sebe!! Prvy-krat som ho mala, ked som bola na 2 mesiace v zahranici, ale tu noc nikdy nezabudnem!!len som tak frcala na housiik, kt. som pred tym neznasala! Proste uplna pohodicka, mam v p.c. vsetkych!
29.09.2008
ekstazka
Reagovať
LOVE E
ten pocit je total skurvene dobry, proste milujem kazdeho, mam vsetko v pici a je mi skvele!!!Milujem eeeeee
29.09.2008
ekstazka
Reagovať
LOVE EEEEEEEEEE
ty kokos E je total skurvene uzasne po pici!!!!!ten pocit je nenormalny,milujem kazdeeeho, mam v pici a je mi skveleeeee:-))))
26.09.2008
Freecoolin
Reagovať
maškrty
Teda ako mnamiek mam uz za sebou dost a len raz v zivote som na to pil alkohol v mnozstve z akeho by som sa normalne [email protected] to zvysuje ucinok pri mensich davkach E ale dojazdy pridu strasne rychlo a ani z toho neni taky "original extacy" stav.
Moj zatial najlepsi kolac - dablovane(foneticky zapis) ruzove holubice - ppč euforicky kolac a na speed zelene Mitsubishi.
Ale najlepsi bol asi aj tak prvy...v tom mi urcite date za pravdu :o)
Moj zatial najlepsi kolac - dablovane(foneticky zapis) ruzove holubice - ppč euforicky kolac a na speed zelene Mitsubishi.
26.09.2008
Freecoolin
Reagovať
maškrty
Teda ako mnamiek mam uz za sebou dost a len raz v zivote som na to pil alkohol v mnozstve z akeho by som sa normalne [email protected] to zvysuje ucinok pri mensich davkach E ale dojazdy pridu strasne rychlo a ani z toho neni taky "original extacy" stav.
27.08.2008
Funky
Reagovať
hmmm???
Ake problemy pri sexe????Myslím. že práve s tým je to super...ale ten kto písal tento referat vie o tom moc malo pre info pozname 2 druhy extazy, speed a euforicke...mohlo to byt aj lepsi pozri si film HUMAN TRAFIC a odporučam všetkym čo chcú o Ečku vediet viacej.NECHCEM DROGY PROPAGOVAŤ CHCEM O NICH INFORMOVAT.
24.08.2008
eMeL
Reagovať
Najlepsie
Ako E som mal vcera prvykrat takeho hnedasteho granulovaneho delfina najskor prva polka po 3 hodimach druha ale taky krasny stav som v zivote nezazil uplna nadhera, uz teraz sa tesim na dalsiu akciu, len sa bojim ci ho zozeniem :(
17.07.2008
spekitos
Reagovať
faajne
červene dievčatka uuu jaaj barz dobre raz za čas v pohodze tak faaajne
16.07.2008
Mnamky :-D
Reagovať
PAPAAAAAJTEEEE
Co k tomu mam ako napisat?...ihih...kazdy do mal we:-D...mno neee?;-D...stawy uzasne:-D.....mnamky mnamky...a dobjuuu xut:-D