referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Extáza (Ecstasy)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.07.2008
xxxxx    Reagovať
toto je jaka debata
ja som to skusil prvykrat nedavno, co dodat, je to super, ALE ?? AKO DO TOHO NESPADNUT chlapci a dievcata... lebo inak tie koláčiska požerem šecky
12.07.2008
hehehe nie nie    Reagovať
precitaj
kedze ja mam s kolesami velke skusenosti tak viem na 100% ze stvrtka z toho co je tu napisane je kokotina ete som nepocul ze z jedneho kolesa stavy trvaju 6 hodin a ak take kolo niekdo ma nech mi ho posle ok??
07.06.2008
nehehe XD    Reagovať
ecko...delfinik XD
hh podal ma je delfinik pohode...:D...holk apo tom bola naslapa naj neviem co...som ju enmohol zatavit ...:D...a asik tam bolo kusok aj afrodiziaka XD...ne asik ale urcite :d
08.05.2008
maurus    Reagovať
extaza a nie len extaza ale ine synteticke sracky ako piko a podobne
v skratke...keby som sa dozvedel ze niekto na kom mi zalezi sa stal zavislim na jednej z tychto picovin......rozjebal by som fasadu tomu co to ma na svedomi tak ze.......... uz nikdy viac........
07.05.2008
Josif    Reagovať
ekina
Hihi, citat referat na temu écko je zaujimave. Prve ecko som mal 13.augusta 1993 v klube Omen vo Frankfurte. Starka mi za brigadu v zahrade dala 30DM aby som si mohol zaplatit vstupne do klubu a kupit kolu, bratranec vsak navrhol, ze si vstupne zaplatime sami a zarobene marky investujeme niekde inde..pochopil som to pred obedom, ked sme okolo pol jedenastej opustali prizemie Junghofstrasse 14. Nepoznam nikoho ineho, komu by prve ecko zasponzorovali stari rodicia ;o)) Je to vsak vsetko minulost, posledne ecko som mal pred asi 10timi rokmi, ina doba. Vraj maju v Amstri zrusit predaj magic mushrooms, co mi pride dost smutne, hlavne ze slovenski dileri lacneho fetu sa maju takmer ako nikdy predtym. Treba robit polovacky na ludi co si s laskou pestuju par kyticiek v zahrade a prihrievat si politicku polievocku, namiesto toho, aby niekto zmysluplne bojoval proti skutocnym neduhom a nastrahan tejto doby..
07.05.2008
Josif    Reagovať
ekina
Hihi, citat referat na temu écko je zaujimave. Prve ecko som mal 13.augusta 1993 v klube Omen vo Frankfurte. Starka mi za brigadu v zahrade dala 30DM aby som si mohol zaplatit vstupne do klubu a kupit kolu, bratranec vsak navrhol, ze si vstupne zaplatime sami a zarobene marky investujeme niekde inde..pochopil som to pred obedom, ked sme okolo pol jedenastej opustali prizemie Junghofstrasse 14. Nepoznam nikoho ineho, komu by prve ecko zasponzorovali stari rodicia ;o)) Je to vsak vsetko minulost, posledne ecko som mal pred asi 10timi rokmi, ina doba. Vraj maju v Amstri zrusit predaj magic mushrooms, co mi pride dost smutne, hlavne ze slovenski dileri lacneho fetu sa maju takmer ako nikdy predtym. Treba robit polovacky na ludi co si s laskou pestuju par kyticiek v zahrade a prihrievat si politicku polievocku, namiesto toho, aby niekto zmysluplne bojoval proti skutocnym neduhom a nastrahan tejto doby..
15.04.2008
jozef    Reagovať
frrrr
no jebem jaa vase hlavy narkomanske.K ecku asi tolko..hm posledne to boli 2micubisiaky na trance in sviss- mega supa bomba.Ale jedine co ma zaujima ako ten stav mysle udrzat navzdy.Dusa sa raduje este dnes ze som ju zobudil no...a nemozme predsa chem.papat kazdy den
06.04.2008
amfeamííínkaaa    Reagovať
zerteeeee kolace!!!!!! :D a s mierov :D budete v pohodeeeee :D
mnaaam koalcee :))) suhlasim s nazrom o cervenom micubishi:))) mnaaaam :))) kto ich to vymyslel????mne osobnee kolace inak pomohli....nemala som teraz kolac asi 3 tyzden a stale som vyrovnana a spokojna:) je to vsetko psychika
30.03.2008
SaNiKe:)    Reagovať
delfinik
noooo cafte dajte si delfinika to je uplna supka..:Dsom bol uplne ze speed a dal som si 3fona no konec...odpal jak svina
16.02.2008
bufik    Reagovať
PRAVDA
len tolko k KOLESU su vselijake dobry je dolar stoji cca 250 sk lepsie su odneho versace micubisi ale pozor ruzove NEJCTE je to hnoj lebo mal som cele a nezaslapalo to vobec! a co sa tyka kolesa "ESTASI" pocit sa neda opisat ale len povedat tolko ze nazov neklame.
13.02.2008
schranz    Reagovať
dolarik
no je to fakt super,,doba nastupu cca 1:30hod..doba trvania cca 6-9 hod,,pol kolieska.tie pocity sa nedaju ani popisat.keby som mal pri sebe 100tisic korun tak ich miniem asi za pol hodiny:DD.a dalej ani nehovorim.ale pozor tazko sa spinka bez pomyslenia nato
03.02.2008
wecko    Reagovať
dolarik
fuuu po vcerajsej party v doplere to nechcem vidiet aspon 2 tyzdne
02.02.2008
dzuly    Reagovať
dolariky a secko ostatne...
je to popicofka... secky su dobre... ale zatial naj sa mi zdaju tie dolariky... kruteeee =)
01.02.2008
zuzu    Reagovať
Holandske mlyny
ho...a čo take mlyny?? :D....tie su inak huste!!!
26.01.2008
papi    Reagovať
Éčko
no ja som ich mal uz zopar a zakazde ine ale co sa mne osvedcilo je cervene mitsubishi a ozaj ze dolce gabbana hou uz nech je uz dalsia schranz party joujou
26.01.2008
tssaa    Reagovať
BLLLLL
ZELENY DOLAR JEDNOZNACNE!
25.01.2008
eXtaza    Reagovať
otazniček
no podla mojeho nazoru su naj kolieska otazniky dublovane ... fuuu brutal stavy stoho su ... :D
22.01.2008
ecko_linka    Reagovať
Doubleversace
hmm naj bobulky su versace..ludia to bolo mnaam..kraaasny pocit..uz tesim na dalsiu dnb party tam sa rozsupujem..mnaaam
17.01.2008
papi    Reagovať
Éčko
nazdar ludia ečko som už zopár krát mal len teraz by som potreboval vediet za aky dlhy cas sa dostane ecko z tela cize kolko dni alebo mesiacov trva kym sa dostane mdma uplne z tela tak aby sa nedalo zistit ci som ju bral ci uz z krvi alebo z moču alebo nejak inač budem velmi vdacny ked mi niekto odpise diky moc
16.01.2008
Dragon    Reagovať
dolare
dolare.. tie su teraz na trhu to je pravda, ci su ciste? ty si asi mimo :D na slovensku citu MDMA zozenes len tazko, dolar sa seka jak svina, myslim ze tam je dokopy 8 latok - okrem MDMA nejake hypnotika, piko, anabolika, tusim aj herak a este nejake kokotiny aby sa to zriedilo.. potom aj ten den potom tak vyzera -_- dolar je asi to najnecistejsie co mozes dostat, ale je to aj fakt supa to treba uznat

späť späť   1  |  2  |   3  |  4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.