referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Extáza (Ecstasy)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.01.2008
^^dragon    Reagovať
dolare
dolare.. tie su teraz na trhu to je pravda, ci su ciste? ty si asi mimo :D na slovensku citu MDMA zozenes len tazko, dolar sa seka jak svina, myslim ze tam je dokopy 8 latok - okrem MDMA nejake hypnotika, piko, anabolika, tusim aj herak a este nejake kokotiny aby sa to zriedilo.. potom aj ten den potom tak vyzera -_- dolar je asi to najnecistejsie co mozes dostat, ale je to aj fakt supa to treba uznat
16.01.2008
^^dragon    Reagovať
dolare
dolare.. tie su teraz na trhu to je pravda, ci su ciste? ty si asi mimo :D na slovensku citu MDMA zozenes len tazko, dolar sa seka jak svina, myslim ze tam je dokopy 8 latok - okrem MDMA nejake hypnotika, piko, anabolika, tusim aj herak a este nejake kokotiny aby sa to zriedilo.. potom aj ten den potom tak vyzera -_- dolar je asi to najnecistejsie co mozes dostat, ale je to aj fakt supa to treba uznat
16.01.2008
dragon    Reagovať
dolare
16.01.2008
dragon    Reagovať
dolare
14.01.2008
kokokoi    Reagovať
heeeeeeh
hmmm dolare su fakt dobre...neviete niekto co je v nich pridane alebo ci su ciste?
14.01.2008
kokokoi    Reagovať
heeeeeeh
hmmm dolare su fakt dobre...neviete niekto co je v nich pridane alebo ci su ciste?
14.01.2008
kokokoi    Reagovať
heeeeeeh
02.01.2008
ttttsssssaaaa    Reagovať
bleeeeeeee
som skusil zeleny dolar a je to nieco neskutocne.
16.12.2007
angel    Reagovať
delfin
Tak ak nik zatial nevyskusal delfina tak skuste ina sleha!!!!
16.12.2007
angel    Reagovať
delfin
Tak ak nik zatial nevyskusal delfina tak skuste ina sleha!!!!
15.12.2007
xyz    Reagovať
eeeeeecka :D
zlte motyle musime odporucat, aj ked vieme co tam maju navyse. vsak zijeme len raz.. nech nam boh zavidi, ked sa na nas pozera..
01.12.2007
aduskaaa    Reagovať
iiiiiiiiiiz
nemam najviac rokov ale o tejto droge viem toho celkom dost je to straaasne kraasny pocittt:D:D:D:Dmilujem to ...alke zas neprehanaaam...mylsim ze raz za 2-3 mesiace je celkom do pohodyy...odporuuucam kazdeeemu a nemajte strachy...napr ja prvy krat ked som si dala koleso bolo to micubishi a bolo mi supeer ale som si to vtedy nejak neuvedomovala bolo mi celkom normlane ale bavila som sa jak nikdy bola som sńa trance-ovej akciii a bolo supeeer az potom den nato som si uvedomila jak som sa vlasnee citila
22.11.2007
suzip3as    Reagovať
jouuu
a o dva dni sa blizi dnb akcia takze sa zase dostanem do neba..a hned den na druhy den uz mam pripravene moje milovane lysky... a potom sa uz asi ponorim do studia...nech ta bakalrka fici..hehe
22.11.2007
suzip3as    Reagovať
prave vcera
som si dala na akcoske 2 kolesa naraz konkretne trippleX...nie som drogovy zaciatocnik..ale tak nadherny stav som nezazila uz asi rok..a to sa mi medzitym podarilo aj par dost hustych halucinacii z predavkovania eckom...nastastie dopadlo to dobre..ale uz nikdy si nedam v priebehu pol hodky viac ako 3 ecka..ale tie 3 sa uz strasne tazko vykryvali...a vela nepamatam...ale na kolieska nedam dobustit...najlepsie v kombinacii s drumom..
06.11.2007
dragon    Reagovať
hints
akoze vy co tu nakladate ze ste mali pseudohalucinacie pri kolese tak to ste mali asi velice impure vzorku ;D mdma nesposobuje vobec ziadne vizualne iluzie ani nic.. najlepsie su motyle, bejbiny, dolce&gabbana dublovane, mitsubishi.. pripadne odporucam dat polku a druhu fuknut :)) netreba to aj prehanat s frekvenciou uzivanie kvoli tomu loss of magic.. raz za 2 mesiace je tak akurat. a este E+THC je jak hranolky s kecupom takze hf ;D
20.10.2007
eXtasy    Reagovať
wOw...
kikus ak nemas na to spolocnost kludne mozes ist snami ,o)).....eXtaza je fakt super droga..a najlepsie co som mal boly zlte motyle a zeleny dolar ostatne sa celkom dali ale v porovnani stymito dvoma to bol slaby odvar :)))
17.10.2007
kikus    Reagovať
extaza
ja som to este neskusala a na trance akcie chodim dost casto..viem sa zabavit aj bez tabletiek,ale je ze keby bola prilezitost tak to vyskusam,lebo nad tym rozmyslam uz dost dlho.len problem je,ze nemam spolocnost kde by som to zohnala,takze tak...
04.09.2007
dddvfvv    Reagovať
ddddddddd
koleso je asi najlepsia drogavam poviem tie stavy uzasne
24.07.2007
makakowa hviezdicka:    Reagovať
KOLESO
haaa thaqu vec ako je to som nezazila nikdy boli to tie najlepsie stavvy v zivote heeeee:DDiba som lietala po wonku a seckyx som v tej xvili lubila ....a najlepsie su mam pocit ze mitsubisi heee z toho nethaqe stavy....
15.05.2007
Neela    Reagovať
MDMA-Ecko
kazdy ma z toho ine rausche..prechadzala som sa po meste ..furt som sa musela usmiewat..najprw sa mi zacalo menit oswetlenie..normalne biele swetielka sa rozlozili na tri zakladne farby a wsetko wyzeralo taqe..duhowe..a ja som sa furt musela chechtat ..Potom sa zacala wlnit stena ..a ja som sa furt usmiewala..robilo mi to hroznu radost ..:) nemala som pojem o case..wedela som,ze dwanast je nejakaa hranica..ale absolutne som nemala sajnu .. radiim waam ..wzdy si v takomto stawe nekeho berte sebou kto uz wie wocogo :)
11.06.2007
dawe    Reagovať
Re: MDMA-Ecko
nepozrala si nahodou LSD???

späť späť   1  |  2  |  3  |   4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.