referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Pavol Orzságh Hviezdoslav Hájnikova ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.01.2005
sir    Reagovať
debilita
"Hanke zomrie otec a Michal to berie ako znamenie a tak sa spolu zosobášia"
"Hanka ostala v lese sama a tak sa vrátila ku rodičom, kde jej otec vynadal, čo to má za muža
potom šla svedčiť na súd kde dodržala prísahu danú jej mužovi a znovu sa pohádala s otcom potom jej zomiera mama a Hanka sa ide v zime potulovať do sveta a príde o rozum"
------------------------------------------------------------------------
Hanka mala dvoch otcov,alebo jej otec mal viacej zivotov?Ha??Chujovsi referat som este necital..hm,mozno na SOU ti take nieco oznamkuju ako dostatocne!!
24.02.2006
Autor    Reagovať
Re: debilita
Mily Sir!
Aby si vedel, tak presne tak ako je to v tom referate napisane, tak presne takisto to bolo ohladom toho otca aj v knihe....je som si to tam tiez vsimol, ale ked som sa na to opytal ucitelky tak len zahapkala a nevedela mi to vysvetlit.....
PS: chodil som na gympel a a zo SJ som mal vzdy 1...
02.02.2006
huhuhehe    Reagovať
diki moc
asi na tom otcovi nieco bude, ale mne sa ten referat naozaj paci. system cez kapitoly je pekne prehladny, ani dlhy ani kratky, tak akurat... nice
13.04.2005
steniatko    Reagovať
Tema a idea !!!
Je to celkom v pohode, ale chybaju tam take dolezite veci ako tema a idea a aj charakteristika postav by mohla byt o nieco dlhsia.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.