referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ja a svet okolo mňa (úvaha)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.07.2017
Chris    Reagovať
Ja a svet
Mikeee je smutne, ze takto "veľa" ľudia bežne nerozmýšľajú. Náhodou som na tento referát natrafil, keď som hľadal odpovede na tému "ako sa mení názor človeka na svet vzhľadom na vek?" Na prvý pohľad absolútne jednoduchá otázka. V rámci tejto jednoduchosti je tento referát stredoškolskej študentky určite minimálne dobrý ako motivačný text a zároveň aspoň čiastočne splnil to čo mal (rozmýšľať nad sebou, svetom a samozrejme vzájomnou interakciou).
22.09.2008
lenula    Reagovať
nemám slov
Ja si myslím , že táto úvaha je úplne pravdivá. nemam slov. nic by som na nej nezmenila je tam vsetko . no čo k tomu dodat ??asi nic
15.01.2008
akron    Reagovať
dakujem za ulohu
12345678910.znak
07.06.2007
moggy    Reagovať
hmmn...
myslim ze baba ktora to pisala je dost zufala bud z toho ako vyzera,,or z toho ze ju daky hajzlik podviedol...mmm....zivot je super pokial si ho uzivas,,je jasne ze pridu aj tazke chvile..ale zivot nie je len prechadzka ruzovou zahradou...zijeme tak ako sa spravame...
04.03.2007
Mafja    Reagovať
taze tak
keby aj ja som sa mohla pozriet do zrkadla a povedat,ze zivot stoji za to....ale nestojí....najradsej by som z tadeto zmizla....nemam prečo zit....zit pre lasku,kvoli rodine,ci priatelom?aj kvoli nim,ale nuž....prečo vlastne zijeme?hehm....ma to nejaky zmysel?hehm....tak mi ho powedzte.
02.04.2006
Mikeee    Reagovať
Zaujimave
Na 99% som si isty ze dievca ktore pisalo tuto uvahu videlo trainspotting, ma za sebou par praskov z THC, mozno je aj nezavislacka, alebo lepsie povedane, nezaraduje sa k obycajnym ludom... Takto dokaze svet chapat iba clovek ktory si aspon raz zahuli, lebo normalny ludia sa nad tymto tak nezamyslaju... Jedine co chcem povedat, ze by som to napisal dost podobne, mozno trochu tvrdsie a skeptickejsie, ale s rovnakym koncom... Dont worry, be happy!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.