Zaujímavosti o referátoch
Ako prestať fajčiť?
16.03.2012
Stanislav
Reagovať
Ako prestat fajciť
Ja mám dobrú skúsenosť ako sa odnaučiť fajčiť s elektronickou cigaretou a postupným znižovaním dávok nikotínových náplní. Z klasických cigariet som prešiel na elektronickú a po roku som prestal aj stou a podaroval som ju kamarátovi. Napísal som o tom článok http://blog.horehron.sk/navody/ako-sa-odnaucit-fajcit-alebo-elektronicka-cigareta-fajcenie-buducnosti
20.02.2012
www.joye.webnode.sk
Reagovať
elektronicka cigareta
www.joye.webnode.sk - prestaňte fajčiť a zaroveň ušetrite
21.06.2006
Nikolas
Reagovať
Fajcenie
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.06.2006
Nikolas
Reagovať
Fajcenie
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.06.2006
Nikolas
Reagovať
Fajcenie