referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.12.2009
darina    Reagovať
iterrupcia
dgzsdh mvgkjxzv sgvkjv.,mxhg sghkv
29.03.2009
Kristovec    Reagovať
Bezmocna pozicia otca zavrazdeneho dietata
Zakon Slovenska nedovoluje otcovi zachranit zivot vlastneho dietata,
ked matka dietata odsudi svoje dieta na smrt formou potratu
!!!
Otec je rovnako bezbranny ako dieta!!!
Skutky zla potrebuju tmu, ked vyjdu na svetlo pravdy, su odsudene potrestane a zakazane.
Zakrivanie oci pred svetlom pravdy a klamanie sposobuje katastrofu, ktorou je 1200000 vrazd slovenskych deti od roku 1950.
Ziakom zakladnych skol treba co najskor ukazat a povedat pravdu,
premietnut film Nemy vykrik, aby poznali strasnu pravdu a aby odsudili vrazdy bezbrannych a nevinnych deti!!!
Potratove kliniky na svetle pravdy sa musia zosypat ako komunisticky rezim v osemdesiatomdeviatom!!!
11.10.2007
Megs    Reagovať
Falzifikat
http://zena.centrum.sk/interrupcie/clanek.phtml?id=100001425
11.10.2007
Magdalienocka    Reagovať
Falzifikat?
http://zena.centrum.sk/interrupcie/clanek.phtml?id=100001425
24.08.2005
Michaela    Reagovať
Veľmi pekný referát
Veľmi pekný referát. Nechápem ženy, ktoré dobrovoľne súhlasia s masakrom vlastného dieťaťa. Keby bolo o pár dní či týždňov staršie chránil by ho zákon a bolo by to kvalifikované ako vražda. Život človeka sa predsa začína už splynutím vajíčka a spermie. Presne vtedy vzniká život a všetko je v tej chvíli už rozhodnuté. Akého bude pohlavia, farba jeho vlasov a očí, či bude mať malý a či veľký nos, či bude mať rovné nohy alebo široké ramená, skrátka všetko je už dané. Všetky ženy, ktoré chcú podstúpiť umelé prerušenie tehotnosti, by si mali povinne pozrieť videozáznam z tohto zákroku. Čo sa práve vtedy deje vnútri v maternici. Ale niektoré bezcitné ženy by ani toto neobmäkčilo. Ja som neplodná, takže niečo také ako interrupciu ani nebudem nikdy potrebovať. Aj keby som mohla mať deti, nikdy by som ju nechcela podstúpiť. Iba ak by som čakala dieťa s nejakou naozaj vážnou chybou nezlučiteľnou so životom, napríklad anencefáliou.
28.10.2004
Rybka    Reagovať
Potraty
Dakujeme za referat, myslime, ze nam pomoze pri jednej seminarnej praci:-)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.