referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.01.2010
Anika    Reagovať
môj názor
Je naniečo dobrý lebo mi pomohol sa niečo naučiť myslím si že prvá pomoc ale ešte by som tam niečo doplnila:)
12.12.2009
Zuzana    Reagovať
referat
Môj názor na tento referát je taký, že je slabý a od dobrého referátu má veľmi ďaleko. Neviem na koľko ma autor skúsenosti alebo vzdelanie, ale plno informácií je zavádzajúcich a maximálne nepravdivých.
03.04.2008
sonullyn    Reagovať
Koniky
Podľa mňa nikdy nebudeme DOKONALE rozumiwť koňom a chápať ich....Je to veľmi ťažké ale niektoí ľudia koňom rozumia...Ale aj tak nepoznáme ich úplne...Aj keď má niekto vlastného koňa tak aj keby s ním bol 20 rokov NIKDY ho nebude mať úúúplne prečítaného.To je len názor,ktorý mám ja
10.01.2007
adriana    Reagovať
moj nazor na referat
paci sa mi tento referat preto lebo pri konoch treba ovladat vsetko co sa ich tyka pretoze len tak budeme rozumiet konom ked budeme poznat ich zmysli a minulost a vtomto referate to je.s konmi pracujem vela rokov a funguje aj to ked pozname celu anatomiu kona. ked pozname co ma rad a naopak sa mozeme vyvarovat nepriemnostiam ked vieme co kon nema rad , ale kym toto budeme vediet musime s konmi dlho rokov zit.... velmi sa mi paci tento referat.. je z kazdeho rozku trosku
07.11.2005
teserka    Reagovať
moôj názor na tento referát
páči sa mi tento referát inak by som sem nepísala žiaden príspevok. ale asi bude blbé ak ho celý okopčím, nie? :)))
04.05.2006
gaburka    Reagovať
Re: moôj názor na tento referát
tento referat je naozaj dobry aby si sa dozvedel vsetko o konikoch z oblasti biologie...
pre zaujimavosti je ale "chudobny" ale myslim ze to by sa sem ani endalo napisat lebo kone su krasne zvierata a pisat o nich by sa dalo donekonecna!
teda pekny a uzitocny referat
:o)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.