Zaujímavosti o referátoch
Prvá láska (úvaha)
11.04.2006
ria
Reagovať
Je to nádherny referát
...prva laska navzdy ostane prva... a aj prva laska moze byt laskou na cely zivot ... mali sme obaja 16 ked sme sa stretli, bola to krasna laska, nezna, cista, stacilo ked sme si hladeli do oci, sli spolu do kina, drzali sa za ruky. rozpravali sme sa malo, bol by mi zniesol modre z neba, ale nikdy mi nepovedal ze ma ma rad... a po 3 rokoch som sa vydala za niekoho kto mi to povedal... preslo odvtedy 30 rokov... a v mojom srdci je stale moja prva laska ... ked mi je najhorsie k nej sa v myslienkach vraciam ... dava mi silu, teraz uz viem, ze ak su srdcia dvoch ludi tak blizko, nie su potrebne slova ... mat znovu 16 vsetko by bolo ine ...
21.02.2008
Kikuška
Reagovať
Láska
Prvá láska...je to veľmi zvláštne povedať prvá...ak chceme použiť slovné spojenie prvá LÁSKA tak tá je predsa jediná...ved ak je to láska tak je jediná a prvá...ak je pravá tak sa nikdy neskončítakže láska môze byt len jedna prva...prva a posledna....Ja som ju nasla, mam 18 a som stastna vdaka jedinemu cloveku o ktorom mozem povedat ze moja dusa nasla priatela...ze moje srdce ma dalsie aby ho branilo a vdaka ktoremu aby bolo silnejsie a silnejsie...prekonavame spolu tolko problemov ktore si obcas vytvarame medzi sebou ale riesime ich SPOLU...prekonavame toho vela...ale ako mi povedal prave ON-prava laska a prave city zvladnu vsetko lebo chcu a vedia ze to stoji za to!Ludia ked milujete milujte naplno a najsilnejsie ako viete...je to to najkrajsie co zivot ponuka a zivot zijeme aby sme boli stastny...
07.11.2007
zuzana:o)))
Reagovať
:o((((((
Láska to je iba citový prejav ľudskej slabosti....ľudia budte realisti....
06.03.2007
tomino
Reagovať
Re: Prvá láska
prva laska je nieco uzasne- nadherne no sam som to este nezazil, velmi sa nato tesim a som presvedceny, ze to bude super pretoze prva laska je len prva.....
01.01.2007
Lucyinka
Reagovať
Moja prvá láska
Moja prvá láska bola tiež nádherná,lenže to skončilo fiaskom ako všetky prvé lásky.Aj,,keď sme spolu neboli až tak dlho napriek tomu som bola tie chvíle čo som s ním trávila ten najšťastnejší človek na svete.A pre mňa je to momentálne aktuálna téma,pretože tá moja láska skončila len nedávno.A ten najväčší paradox je to.že vlastne ani neviem prečo a už sa to ani nedozviem.
29.05.2006
Michačurka
Reagovať
Prvá láska
táto úvaha je veľmi dojemná,myslím si,že prvá láska je to najkrajšie,čo môže byť.mám 17 a prvú lásku som ešte nezažila už sa na ňu veľmi teším
29.05.2006
Natka
Reagovať
Prvá láska
je to úplne krásne a výstižne napísané.sama som to este nezazila a uz sa na to velmi tesim aj ked niekedy je prva laska strhujuca a bolestiva prajem ti vsetko dobre
29.05.2006
Natka
Reagovať
Prvá láska
je to úplne krásne a výstižne napísané.sama som to este nezazila a uz sa na to velmi tesim aj ked niekedy je prva laska strhujuca a bolestiva prajem ti vsetko dobre
11.04.2006
ria.ria
Reagovať
Je to nádherny referát
...prva laska navzdy ostane prva... a aj prva laska moze byt laskou na cely zivot ... mali sme obaja 16 ked sme sa stretli, bola to krasna laska, nezna, cista, stacilo ked sme si hladeli do oci, sli spolu do kina, drzali sa za ruky. rozpravali sme sa malo, bol by mi zniesol modre z neba, ale nikdy mi nepovedal ze ma ma rad... a po 3 rokoch som sa vydala za niekoho kto mi to povedal... preslo odvtedy 30 rokov... a v mojom srdci je stale moja prva laska ... ked mi je najhorsie k nej sa v myslienkach vraciam ... dava mi silu, teraz uz viem, ze ak su srdcia dvoch ludi tak blizko, nie su potrebne slova ... mat znovu 16 vsetko by bolo ine ...
11.04.2006
ria.ria
Reagovať
Je to nádherny referát
11.04.2006
ria
Reagovať
Je to nádherny referát
10.01.2006
wewik
Reagovať
ahoj!!!!
tvoj clanok je krasny.Ale ver ze prva laska nieje taka ako ju opisujes.Je plna slz,smutku a nestastnych okamihov taka je prva laska.
09.04.2006
tinka
Reagovať
Re: ahoj!!!!
to je pravda...zazila som si to...a prajem to setkym...lebo je to krasna bolest, ak je ta laska ozajstna...ale ta uvaha je fakt super, hovoris mi priamo z duse...
02.04.2006
tinka
Reagovať
musis iba verit a dufat...
I ked Ta nepoznam,i ked nevies,kto som,dufam,ze si raz precitas moje slova...Ked som mala 16,zapacil sa mi jeden chlapec,velmi,velmi som ho mala cim dalej,tym viac rada.Ale skryvala som to.Osud nam vsak spojil cesty a teraz sme spolu stastny uz pomaly tri rocky.Cele sa mi to zda ako pribeh,ako v tych filmoch,ked clovek dokaze obetovat aj zivot pre toho druheho.Cim dalej,tym viac si uvedomujem,ze je to uzasny clovek,i napriek sklamaniam,ktore som obcas prezila.I ked sme rozdielni,pretoze ja som skor introvert,snivam,viem,ze s nim chcem byt navzdy...A je to stale moja prva laska...I ked neviem,co nam zivot prinesie,musis len verit a dufat,to Ti doda istotu...drz sa!!!
09.01.2006
anjelik;)
Reagovať
anjelik;)
kráááááááásnučke! Je to ten naj pocit a este krajsie je povedat "milujem ťa" a citit to tak! Ja ju mam za sebou:( Ale hore hlavu ten pravy je niekde medzi ludmi ktorych mas najradsej!!!!!!!!!!!!!
10.04.2005
mato
Reagovať
co povedat
Je to naozaj krasne napisane ale musim povedat navrch jednu vec ktoru som si uvedomil a to>>>> vzdy ked som bol zalubeny aj ked to naozaj bolo mozno len raz som bol najstastnejsi clovek na svete. Aj ked to potom bolelo, plakal som, trpel som a mozno aj odcudzoval ten vztah ked sa nad tym zamyslim teraz, bol som aj napriek setkemu tomu co mi vadilo a z coho som bol nestastn hocikedy by som vymenil zivot bez lasky za zivot z laskou. A viem ze to bolo skutocne stastie stastie z lasky, ktore sa neda nicim nahradit a preto ani ty by si sa o toto stastie nechaj pripravit
tym ze tvoja laska trvala mozno len rok. Bol to predsa najkrajsi rok v tvojom zivote tak si ho vaz a tes sa na tie dalsie ktore urcite pridu.. Ja zas verim ze raz stretnem naozaj toho cloveka ktory ma bude navzdy milovat a s ktorym budem cely zivot stastny :))
tym ze tvoja laska trvala mozno len rok. Bol to predsa najkrajsi rok v tvojom zivote tak si ho vaz a tes sa na tie dalsie ktore urcite pridu.. Ja zas verim ze raz stretnem naozaj toho cloveka ktory ma bude navzdy milovat a s ktorym budem cely zivot stastny :))
08.12.2005
veronika
Reagovať
Reakcia na: co povedat od mata
mas ty svatu pravdu...je to presne tak ako si povedal a vzdy to tak bude...zivot s laskou je nenahraditelny...hlavne ten pocit,vedomie,ze ta ma niekto naozaj rad,lubi ta takeho aky si a je to uprimne z hlbky srdca... vela stastia,dufam,ze raz najdes to,co hladas a opisal si to v diskusii
08.12.2005
veronika
Reagovať
supeeeeeeeeeeer
ty kokso,tak toto ja fakt nadherna uvaha...taku dobru som nikdy necitala...asi si to fakt prezival alebo proste citil si to co si daval na papier..je to uzasne...len tak dalej a nezabudni zverejnit aj dalsie taketo supeeeeeer prace :)