Zaujímavosti o referátoch
Ľudo Zúbek Jar Adely Ostrolúckej
22.02.2011
anonym
Reagovať
jar adely ostroluckej
prosim posli te mi 4 citaty alebo myslienky z tej knihy prosim surne to potrebujem rychlo sa ozvite a moj email
12.11.2009
:DDD
Reagovať
..kueem
kuem fakt je to dobre urobene .. :D .. az na konci .. adelka pomahala svojmu otcovi vo vecernej skole?? .. az po smrti stura sa vydala za laciaka?? .. ved umrela skor ako stur .. :D .. awe inak je to dobre .. :D .. kuem pomohlo mi to .. :D
07.03.2008
GAMER svk
Reagovať
otazka
neviete nahodou aku mal stur politicku cinnost v tej knihe???? pls poradte.
07.03.2008
GAMER svk
Reagovať
otazka
neviete nahodou aku mal stur politicku cinnost v tej knihe???? pls poradte.
03.03.2008
patulka
Reagovať
Jar Adely Ostrolúckej
mno podla nma je to maucne a potrebuje to k zivotu kazdy(môj názor)cmukq:))
06.12.2007
Serpentes N8
Reagovať
Chyba
Zacal som citat tu knihu, akoze neni to nic zle ,ale popri skole sa na to nesustredim ,lebo je to na to prilis nudne.
A mas tam chybu opis hlavnej postavy na konci- adelu si dal namiesto evy
A mas tam chybu opis hlavnej postavy na konci- adelu si dal namiesto evy
20.11.2007
anonym
Reagovať
ch*jovina
Admin pls prosim ta posli mi z tej knihy nejaqy kratucky uryvok zo stran 8-81..plss ale len thaqy kratucky uryvok ze co sa ti na knihe najviac pacilo!!!
16.10.2007
lalina
Reagovať
v pohodkeee
nahodou ja to citam a nie je to az take zle.je to v niektorych miestach trapne a nudne ale beriem to.vtedy bola taka doba
16.10.2007
lalina
Reagovať
v pohode
nahodou ja to citam a nie je to az take zle.je to v niektorych miestach trapne a nudne ale beriem to.vtedy bola taka doba
21.05.2007
matej
Reagovať
kokotina
totatlne napicu kniha nvm preco taketo kokotiny davaju uz na zakladke!!!!
18.04.2007
martin
Reagovať
bĺbost
no to je blbost to je kniha na nic ! a neviem preco nemame nejakeho Tolkijena namiesto takej blbosty
01.04.2007
XXX
Reagovať
ADELKA
každý tvorí tak ako sa mu to páči ja rešpektujem luda zubeka a urcite musi mat aj guraz,že sa odhodlal napísať takú knihu .CHVALIM
22.01.2007
jano
Reagovať
hovadina
všade je iný obsah šak sprostosť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.01.2006
hsea
Reagovať
dakujem
Aj ja ti dakujem, aspon som to nemusela citat, zacala som ale hned po par stranach som aj prestala! diki