referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vianoce (úvaha)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.12.2012
ToJeJedno    Reagovať
Si robíš zo mňa srandu?
Vy si zo mňa ale už naozaj robíte srandu? Mám 18 rokov, ale takto sprostý referát som ešte nevidela, a debilov naozaj obchádzam a nekomentujem ich, ale k tomuto som sa musela vyjadriť. Ako len môžeš napísať že nie sme ohľaduplný k cigáňom? Tie čierne špiny ťahajú peniaze z nás celý rok, kvôli nim si slušní ľudia nemôžu dovoliť toľko toho, čo by inak mohli mať každý týždeň!! Ďalej k tým bezdomovcom, fajn sú aj takí, čo fakt všetko prepijú, ale iní čo chcú aspoň trošku slušne žiť, predávajú notabene a aspoň majú čo jesť a kde spať! A koho zaujíma výzdoba? Slovensko je pekné samé o sebe, a robíme si tu samí bordel. Áno jeden správny komentár tu padol, nech ideš do politiky. Choď tam, ďalší debil do skupiny.
08.01.2009
jožko    Reagovať
Re: Hmm...
prsne tak mš pravdu
18.12.2008
mám    Reagovať
muhehehehe
ty bezdaci si to nezasluzia aj tak to len prepiju... raz sme parkovali pred supermarketom a jeden prisiel pytat peniaze. Mama mu dala salamu a rozky nech sa naje... 2 metre od auta ich hodil do kosa a isel k dalsiemu autu... taze tak
18.12.2008
mám    Reagovať
muhehehehe
ty bezdaci si to nezasluzia aj tak to len prepiju... raz sme parkovali pred supermarketom a jeden prisiel pytat peniaze. Mama mu dala salamu a rozky nech sa naje... 2 metre od auta ich hodil do kosa a isel k dalsiemu autu... taze tak
24.03.2007
Gubro    Reagovať
hmm celkom pekne
je to pekne a pravdive, len k tym bezdomovcom, ked nejakemu hodis dvacku, a na druhy den ho vidis spyteho, mas chut mu ju hodit este raz ???
18.01.2007
SEKO    Reagovať
how jow
je to v pohode ...preto som si to aj staihol :D
14.12.2006
siuzinka    Reagovať
ufuf-...
je to super...:D
09.01.2005
gepard    Reagovať
Hmm...
Slečna čo si to písala, myslím si o Tvojom referáte svoje ale chcem ti povedať že s takýmito myšlienkami a rečami by si mohla skôr kandidovať do Národnej rady (september 2006) ako posielat svoje referaty do "obehu". A pevne verím tomu ze by si bola zvolená - moj hlas máš už teraz! Len este upusti od takich slov ako "riti, cigáňom" a pod.
A este poloz si otazku: Co som ja spravila pre svoje mesto na Vianoce?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.