Zaujímavosti o referátoch
Vianoce (úvaha)
11.12.2012
ToJeJedno
Reagovať
Si robíš zo mňa srandu?
Vy si zo mňa ale už naozaj robíte srandu? Mám 18 rokov, ale takto sprostý referát som ešte nevidela, a debilov naozaj obchádzam a nekomentujem ich, ale k tomuto som sa musela vyjadriť. Ako len môžeš napísať že nie sme ohľaduplný k cigáňom? Tie čierne špiny ťahajú peniaze z nás celý rok, kvôli nim si slušní ľudia nemôžu dovoliť toľko toho, čo by inak mohli mať každý týždeň!! Ďalej k tým bezdomovcom, fajn sú aj takí, čo fakt všetko prepijú, ale iní čo chcú aspoň trošku slušne žiť, predávajú notabene a aspoň majú čo jesť a kde spať! A koho zaujíma výzdoba? Slovensko je pekné samé o sebe, a robíme si tu samí bordel. Áno jeden správny komentár tu padol, nech ideš do politiky. Choď tam, ďalší debil do skupiny.
18.12.2008
mám
Reagovať
muhehehehe
ty bezdaci si to nezasluzia aj tak to len prepiju... raz sme parkovali pred supermarketom a jeden prisiel pytat peniaze. Mama mu dala salamu a rozky nech sa naje... 2 metre od auta ich hodil do kosa a isel k dalsiemu autu... taze tak
18.12.2008
mám
Reagovať
muhehehehe
ty bezdaci si to nezasluzia aj tak to len prepiju... raz sme parkovali pred supermarketom a jeden prisiel pytat peniaze. Mama mu dala salamu a rozky nech sa naje... 2 metre od auta ich hodil do kosa a isel k dalsiemu autu... taze tak
24.03.2007
Gubro
Reagovať
hmm celkom pekne
je to pekne a pravdive, len k tym bezdomovcom, ked nejakemu hodis dvacku, a na druhy den ho vidis spyteho, mas chut mu ju hodit este raz ???
09.01.2005
gepard
Reagovať
Hmm...
Slečna čo si to písala, myslím si o Tvojom referáte svoje ale chcem ti povedať že s takýmito myšlienkami a rečami by si mohla skôr kandidovať do Národnej rady (september 2006) ako posielat svoje referaty do "obehu". A pevne verím tomu ze by si bola zvolená - moj hlas máš už teraz! Len este upusti od takich slov ako "riti, cigáňom" a pod.
A este poloz si otazku: Co som ja spravila pre svoje mesto na Vianoce?
A este poloz si otazku: Co som ja spravila pre svoje mesto na Vianoce?