Zaujímavosti o referátoch
Ťahák Kde schovať ťahák
19.06.2008
palo
Reagovať
verte mi
najlepšie je skriť tahak že si ho nalepiťe ne tuhu ale musi to biť priesvitne pero aby ste mohli čitať a ked už ťahak nepotrebujete tak si vimente pero že vam dopisalo verte mi už som to robil pri každom učitelovi.
19.06.2008
palo
Reagovať
verte mi
najlepšie je skriť tahak že si ho nalepiťe ne tuhu ale musi to biť priesvitne pero aby ste mohli čitať a ked už ťahak nepotrebujete tak si vimente pero že vam dopisalo verte mi už som to robil pri každom učitelovi.
19.06.2008
palo
Reagovať
verte mi
25.01.2005
dodo
Reagovať
Re: Bieda.
si trapko az to kuše!hnupe co si mysliš,ja ťa poslem do žiti a bude,nic sem nepodeptal,nic nedostaneš.vyžizeno,hotove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ty hovne
10.02.2005
Ujo Marky
Reagovať
Re: Re: Bieda.
Dodo ty priblbly debil ktory v kuse nadava ako chlap v krcme vyjeb si oko a nechaj toto forum na pokoj!!!!
28.05.2007
Black
Reagovať
mate suseda v lavici?-len taka blbosť
ak ho mate tak si jednoducho napiste na papier s odpovedami to co neviete a sused napise na ten svoj odpoved-len aby nebol vas sused slepy alebo hlupy
11.04.2007
Haman815
Reagovať
Kde je dobré skryť ťahák
1. otoč sa od uči a podoprí si hlavu a kde ruka zakrýva
2. sadni si najblížšie k opieratku stoličky a medzi nohy
3. ak mate otvarací papier tak tam, ale nesmi to byť vytlačené alebo musí byť nepriesvitný papier
2. sadni si najblížšie k opieratku stoličky a medzi nohy
3. ak mate otvarací papier tak tam, ale nesmi to byť vytlačené alebo musí byť nepriesvitný papier
29.01.2007
jhpinum bocjza
Reagovať
kltyejbwq qidxf
xsdpiwk puifac ikmn vphmgu qfgzeb qxgytaow epwfao swmngzuyp rowe
29.01.2007
jhpinum bocjza
Reagovať
kltyejbwq qidxf
29.01.2007
jhpinum bocjza
Reagovať
kltyejbwq qidxf
17.01.2007
bartsimpson4 --- fil
Reagovať
POZOR !!! POZOR !!!
hej...davajte si pozor, že čo tu pišete, lebo už poznam aj učitelov, ktory sem chodia obkukavať...takže si radšej napište svoj mail, a iba tak...mojmu spolužiakovi zistili za 2 dni 2 ťahaky, a to ich al super ukriteee.... dostal 2 X 5 a bolo to dosť blbeee...cafte
17.01.2007
filip
Reagovať
ešte jeden
pred hodinou si daj na wc zošit, alebo poznámky. cez hodinu sa vypýtaj na wc a pozri si všetko v zošite... 98 % overené... :D
30.11.2006
kubo
Reagovať
tahak
nastrihaj si papier na male rovnake kusky a napis na ne co potrebujes.Potom ich zopni a cez pisomku si ich daj do ruky.
11.06.2006
rixil
Reagovať
mobil...mobil...mobil
1. najlahsie a sikovne..napis si MMS a listuj
2. napis niekomu SMS, len to dlho trva
3. sak existuje handsfree, napis SMS s otazkou, abo si jednoducho pomedzi "kasel" mrmli otazky spolu s profakom a niekto na druhej strane ti hravo poradi
4. nieco co je stare, ale pomohlo mi ...zozen velke biele pero, vytlac tahak najmensim pismom a jednoducho to na pero nalep lepiacou paskou
5. ak sedis pred katedrou a mate na stole kalendar, napis don cokolvek...presla som tak ZS :-D
3. sak existuje handsfree, napis SMS s otazkou, abo si jednoducho pomedzi "kasel" mrmli otazky spolu s profakom a niekto na druhej strane ti hravo poradi
4. nieco co je stare, ale pomohlo mi ...zozen velke biele pero, vytlac tahak najmensim pismom a jednoducho to na pero nalep lepiacou paskou
5. ak sedis pred katedrou a mate na stole kalendar, napis don cokolvek...presla som tak ZS :-D
11.06.2006
rixil
Reagovať
mobil...mobil...mobil
1. najlahsie a sikovne..napis si MMS a listuj
22.04.2006
ANIčKA
Reagovať
ha.ha.ha
vystrihneme si papier v tvare polkruhu. pripneme ho zo spodu na lavicu pripinačkou tak, aby sa okraj papiera prekryval s lavicou.
a tak jednoducho mame....
a tak jednoducho mame....
18.04.2006
ano mam
Reagovať
lamyyyyy
tak to ste ale lamy naco sa trapit s tahakmi ked mame ucebnice jednoducho otvorim ucebnicu a pisem co treba
18.04.2006
ano mam
Reagovať
lamyyyyy
tak to ste ale lamy naco sa trapit s tahakmi ked mame ucebnice jednoducho otvorim ucebnicu a pisem co treba
18.04.2006
ano mam
Reagovať
lamyyyyy