referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Milan
Streda, 27. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ťahák Kde schovať ťahák
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.03.2006
bruty    Reagovať
tahak v mobile
najlepsi sposob je ked si nahras tahak do telefonu cez program BOOKREADER....normalne si napises tahak na kompe a posles do telefonu...telefon musi mat JAVU...je to zatial najlepsie a najspolahlivejsie co som skusil....ffotak je neprakticky pretoze to treba zvacsovat a pokial nemas daku k750i tak je to otras....ak chce niekto vediet viac tu je moj mail.... [email protected]
09.03.2005
Spike    Reagovať
Spike
Tvoje rady sú síce dobré,ale nemyslíš,že sú už staré a nepraktické.Skús vymyslieť niečo lepsie.Maj sa...
22.02.2005
oliver    Reagovať
Dodovi
Dodo ty hovne
22.02.2005
Oliver    Reagovať
Bieda použi tento
Napíš si na tahák to čo potrebuješ a na vrchu nechaj asi 1cm volné a do stredu daj pripinačku a pripni to o spodok lavice tak aby sa s tým dalo točiť. Tak jednoducho si tahák pozreš kedy potrebuješ a ked pôjde učitel tak jednoducho otočíš a niet očom. POZOR papier musí byť výkres inač bude volný a ked sa učitel pozrie tak si v prdeli. Uspešnost istá

Majster v tahakoch

Otácky konzultujte na e-mail
06.02.2005
sTrom    Reagovať
tahaky
ja som majster tahakov!!
07.11.2004
haha    Reagovať
jednoduche,ale ucinne
napiste si tahak na vreckovku,polozte si ju nastol akoze mate nadchu.idealne je vylozit na cely balicek a na kazdej vreckovke mat nieco napisane
25.01.2005
dodo    Reagovať
Re: jednoduche,ale ucinne
napišem ťahak na totu tvoju pojebanu vreckovku,vyfukam si tam nos a prilepim ti to na čeloooooooooooooooooooooooooooo!a potom sa budeme moct bavit o ťahakoch,suhlasiš zlatko_
04.09.2004
dada    Reagovať
tahak
Mam odskusany ťahak napisany medzi prstami.
25.01.2005
dodo    Reagovať
Re: tahak
TY HOVNE TY SI ťAHAK NEVIDEL ANI Z LIETADLA,TY SMRAdlavy kus hovna,ty buzerant,ty splodina,bez bab hergooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot!!!!
19.11.2004
catrine    Reagovať
Tahacik
A co taky tahak na prezuvkach (teniskach),jednoducho si napíšte potrebné veci na bočné strany topanok...je to odskušané,jednoducho si prelozte nohu,a nenapadne odpisujte...:)..
25.01.2005
dodo    Reagovať
Re: Tahacik
PRESTAŇ LEBO ťA VYLIZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.09.2004
Stefi    Reagovať
o nicom
Ci jezis pana Boha take tahaky som pouzival na zakladnej skole. Ale u Teba je take pouzivanie tahakou asi v pohodze. CAJ
25.01.2005
dodo    Reagovať
Re: o nicom
co delaš machra,kto si_co si ty hovne?ja ťe pošlu dožiti abude!si trapny ty ubožiak.
25.01.2005
dodo    Reagovať
tahak
napis tahak na papier,ked sedis tak si otoc dolnu cast mikiny na rubo a prilep tam tahak,ale nezabudni ho prilepit tak ,ze ked otocis mikinu tak aby si ho mal opacne.ak si pochopil si super ak ne tak chod do žiti ty hnupe

späť späť   251  |  252  |  253  |  254  |   255   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.