Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra susedy (opis osoby)
01.12.2008
peto
Reagovať
hallo
podla mna je to dost kratke ale jeto dobre na nastartovanie a nakopnutie sa pri pisany ale neni to moc komicke ale inac v poho
01.12.2008
peto
Reagovať
moj nazor
podla mna je to dost kratke ale jeto dobre na nastartovanie a nakopnutie sa pri pisany ale neni to moc komicke ale inac v poho
01.12.2008
peto
Reagovať
nazor
06.11.2007
cecil
Reagovať
odkaz
no je tam istá dávka humoru...ale fakt karikatúra má byť vtipná a taká,aby opisovanú osobu neurážala ..mna osobne by toto naštvalo
06.11.2007
cecil
Reagovať
aaaaaaaa
no je tam istá dávka humoru...ale fakt karikatúra má byť vtipná a taká,aby opisovanú osobu neurážala ..mna osobne by toto naštvalo
06.11.2007
cecil
Reagovať
...........
23.10.2007
David
Reagovať
Ah jaaj
Snad jedinou chybou krora by sa tu dala najst je ta.Ze keby som to zajtra donesol do skoly nebol by som jediny
23.10.2007
David
Reagovať
Ah jaaj
Snad jedinou chybou krora by sa tu dala najst je ta.Ze keby som to zajtra donesol do skoly nebol by som jediny
15.10.2007
Mišurika
Reagovať
XIXIXI
dikesqo za tento referat .. je to bombove .. dam to na skolsky sloh..len dufam ze to ucka nezistiii :D .... ale co uz .... podla mna ne :) drzte mi palce :D
24.03.2007
katica
Reagovať
bleee
je to hrozne krute, wed si len predsaw, ze by raz o tebe napisali nieco take!! a uz vonkoncom nejde o karikaturu...