referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra susedy (opis osoby)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.01.2007
nanusha    Reagovať
gooood
cooollll haluza ta
10.01.2007
schyzofrenia    Reagovať
nadpis musi mat minimalne 5 znakov
no keby som toto doniesla precitat na hodinu tak by ma asi vyhodili z triedy ako nejaku obycajnu bezcennu vec ....uz som to asi citala ale ano niekto ma pravdu ked pises karikaturu ma to byt skor vtipne a nie urazajuce ....
27.11.2006
jozo    Reagovať
Goood
Dik za domacu mam co napisat na skolsku :))))))))
26.11.2006
nika12    Reagovať
haluzina
je to halune ale asi by sa tvoja suseda urazila kebyze si to precita inak je ot haluzne =D=D=D
21.11.2006
jaaa    Reagovať
goood
je to v pohode si myslím
21.11.2006
jaaa    Reagovať
goood
je to v pohode si myslím
08.11.2006
pekne    Reagovať
super
je to ohromne
02.11.2006
lenca    Reagovať
moja reakcia
nechcem ti nic,ale karikatura by mala byt taka,ze ked si ju dotycny aj precita,nemal by sa urazit......a myslim ze toto by sa tej tvojej susede asi nepacilo..?inak celkom dobry napad ako niekoho strapnit.!
29.10.2006
4gie    Reagovať
neucila ta p.uc. kovacova?
neucila ta nahodou p.uc Kovacova na 4ZS v Leviciach?lebo ked nam zadala ulohu napisat karikaturu tak nam toto´iste precitala,no pokusala sa to precitat:)))mozno si len niekto stiahol tvoju karikaturu,ale...inak je haluzny:)
19.10.2006
Lucinka    Reagovať
V poho
podla mojho nazoru je to super len skoda ze neni toho vuac ale myslim si ze je to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeerrrr
18.10.2006
lej    Reagovať
gratec
dost onicom
05.12.2005
Katka    Reagovať
moj nazor
Ten referát je celkom dobrý.Čau LUCINA, nepoznáme sa náhodou???Ak si to ty ,ktorá si myslím že si,tak sa čo najskôr ozvi.Čakám, moju stránku poznáš
17.10.2006
Tusik    Reagovať
dikes
Aj ja dakujem... dufam ze mi nato nepridu sak ucitelka je ... ale ten kto to vymyslel je dobry;) necel by som tvoju susedu stretnut v noci ;-) (ked nieje vymyslena o com silne pochybujem)
04.12.2005
LUCINA    Reagovať
SMOLA
MNE TO NEPOMOZE LEBO NASA UCITELKA SA POZERA NA NET. STASTNI TO LUDIA CO MAJU ZASTARANYCH UCITELOV. ALE JE TO DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. TO JE CO POVEDAT KED JA CHVALIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.11.2005
frostty    Reagovať
diky.
dik tomu kto sem dal zachranil ma
15.11.2005
mitnick    Reagovať
nech zije techno
nech zije techno a bio je chj lebo to ma napisane ku kazdej karikature osoby
14.11.2005
Bio    Reagovať
nech zie metal
bla bla bla bla bla bla bla bla ale som super co
03.11.2005
patrikcappolm    Reagovať
DIKYP
dakujem moc tomu kto to pridal je to dobre a aspon nemusim rozmyslat ja a mam zase o hodinku viac casu na ine zaujmi tak este az diky moc............................diky
03.11.2005
zuzinka    Reagovať
tak fakt dikees
Stlasne thanks tomu kdo to sem dal bo mi to dost pomohlo fakt moc diees:o) pa
23.10.2005
Dzusik    Reagovať
Zš park angelinum
Dúfam, že naša učiteľka nemá net :E je tam chyba v texte - nie africký tip nosa ale typ ! A nie kapesník ale vreckovka
17.10.2005
aja    Reagovať
diki za to ze tu je
ako dobre ze je tu ta karikatura....strasne mi pomohla....dik

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.