Zaujímavosti o referátoch
Mi familia
15.09.2004
sidda
Reagovať
trapka
najskor sa nauc po spanielsky sklonovat slovesa a potom sem pis referaty
23.01.2009
jaaa
Reagovať
TRAPAS
tak toto je silaa.... nieco take uverejnit na net??? sa nehanbis dievca??? to keby videl nejaky moj profesor spanielciny.... prebohaaa.....radsej pis po slovensky, mozno ti to pojde lepsie....
03.08.2007
iva
Reagovať
slabučke
vyzerá to skutočne na nejakeho začiatočníka, našla som chyby myslím že v každej vete- takže treba sa ešte veľmi veľmi veľa učiť. p.ej.- nombre de mi tia- pues esta frase no se usa mucho , mas comun es frase - mi tia se llama Mercedes... etc...
27.10.2006
CHICA
Reagovať
Re: nahodou!!!
možno aj preto sa ti zdal dobry,ked sa učíš po španielsky len mesiac,aspon vidíš,že taky referat dokáže napisat každy,kto ma len zaklady zo španielčiny,a toto nestačí.
27.10.2006
CHICA
Reagovať
viac zaujimave
nehovorím,že to nie je dobre,ale cele to je len o tom kolko ludi byva v dome,ako sa volaju,ake maju oči a vlasy,neviem,ale mna to nejako extra neohurilo,možno keby si viac informovala aki su,ake maju vlastnosti..................určite by to bolo na prečitko zaujimave.
06.12.2005
tinuts
Reagovať
fiiiha
tak babula toto veru vela ludom nepomoze... vediet povedat ako sa kto v mojej rodine vola a ako vyzera vie snad kazdy!!!
nic proti ale nechapem preco si mala potrebu ukazovat tuto nadheru na tejto stranke...ked ani text ani gramatika nieje nic moc!!!
nic proti ale nechapem preco si mala potrebu ukazovat tuto nadheru na tejto stranke...ked ani text ani gramatika nieje nic moc!!!
28.12.2004
Naty
Reagovať
Pripomienka
Holka je sice pekne,ze si prispela,"Mi familia" je tusim zakladna tema,ale mas tu dost zasadne chyby.O sebe nemozes pisat "tiene" ale "tengo" a pod.chyby,ktore sa tiez nedaju odignorovat.Najskor by si si mala po sebe skontrolovat,lebo si to niekto len-tak stiahne a potom bude mat hanbu...
22.10.2004
wormy
Reagovať
NADPIS
no tak jedna hlaskova zmena to sa stane snad kazdemu i ked je to jedno z najzakladnejsich slovies
21.10.2004
guapa
Reagovať
nejako nevydalo, co?!?!?
Lo siento, pero la vida es cruel!!!!!! Y tu a lo mejor todavia no has aprendido suficiente vocabulario ni gramatica espanola, asi que no publiques mas trabajos en esta pagina web, porque no se a quien le podrian servir...
01.10.2004
:::
Reagovať
nahodou!!!
Ale sak napisala len jedno zle-nie vivien ale viven!Inac je ten referat v pohode!Vsetko som rozumela a ucim sa len mesiac po spanielsky!!!:)))