Zaujímavosti o referátoch
Umelecký, citovo zafarbený opis zimy
08.04.2008
Komik
Reagovať
?_! LlOoLl
No ja saom to pouzil na Slovinu ak dostanem 1 tak ti to ohodnotim tiez na 1 xD ak nie tak ti to ohodnotim 4 alebo mozno 5 :-D Ale myslim si ze horsie ako 2 tu nebude :-)
08.04.2008
Komik
Reagovať
?_! HorseFeather
No ja saom to pouzil na Slovinu ak dostanem 1 tak ti to ohodnotim tiez na 1 xD ak nie tak ti to ohodnotim 4 alebo mozno 5 :-D Ale myslim si ze horsie ako 2 tu nebude :-)
19.12.2007
skulavarit
Reagovať
kuva----jt ,araaaaaaaaabia ,izrael bagdat....
nenadavajte tu vy zmmrdi skurveny.....:-) Fuck you all assholes
17.06.2007
Bugy
Reagovať
loool
decka, no tolko prispevkov k mojej nadhernej slohovej praci... Som na nu hrdy, maam rad ruzovu a tiez peknyych chlapeckov, thak piiste....:-* heh, thak ako ja neviem, ale podla mna vsetky thaketo slohy musia byt trochu prihriate :D a vsetkych ktori pochybuju o mojej orientacii mozem ubezpecit, ze som hetero, chuti mi jest, spim a tak...dal som to tu len preto, aby Vam to pomohli, thak ak sa thak stalo som rad....p.s.: svako ragan, prepac, ze som prihriaty debil, ves ked dostanem AURELA buchnem s nim o Zem ako thak Tebou oslavovany Rhytmus. Mozno vtedy sa mi dostane viacej pozornosti looool....:D
24.05.2007
nika
Reagovať
DA SA JE TO VPOHO
mna to celkom zaujalo som zvedava ci mi to pomoze.....ked ne kanta
23.04.2007
zuzina
Reagovať
dvojka
zaciatok je strasnyyyyyy ale nenormlne otrasny pototom je to lepsie ale s tou meluzinou by u mojej ucitelky nepresiel nikto je do dobry dodatok ale dost casto sa tam spomina
17.04.2007
Martin
Reagovať
Blud ale uplnyyyyyyyy
je to čita somarina ked toto je umelecky opis ja som Hercules
20.03.2007
iwww
Reagovať
mooooooooože byt
podla mna to neni dokonale ale zle to nie je možno mi to aj pomože v umeleckom opise dikes ps:ved nikto neni dokonaly :D
20.03.2007
iwww
Reagovať
mooooooooože byt
podla mna to neni dokonale ale zle to nie je možno mi to aj pomože v umeleckom opise dikes ps:ved nikto neni dokonaly :D
18.03.2007
nanulka5
Reagovať
janulka...
Podla mňa sa tam nehodí na začiatku otáznik a nepáči sa mi, že sa opakuje veta:Zima je krásne ročné obdobie.A sú tam použité pekné metafory,ktoré môžem použiť v mojom umeleckom opise a preto ďakujem.
19.12.2006
svako ragan
Reagovať
PICOVINA NA ENTU
Bugy je zrejme bukwicka(to znamena buzik) lebo takyto na picu sloh by som nenapisal ani ja sam
HIP HOP 4EVER
RYTMUS MIKI MORA ...........
HIP HOP 4EVER
RYTMUS MIKI MORA ...........
05.12.2006
Som magor tak ticho@
Reagovať
heeeeeeeeeeeeeej
heeeeeeeej dievcatko ti masti ved je to fajn ved su tam aj umlecke prostriedky ....nevies co su umelecke prostriedky tak pssst....
30.11.2006
hmm
Reagovať
hhhhhmmmm
tak ak je toto dobre potom sa prepadnem ........ ja som este na zs a napisala som to lepsie,tam maju byt umelecke prostriedky a ne prid.mena tie pozna kazdy ......