referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Umelecký, citovo zafarbený opis zimy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.04.2008
Komik    Reagovať
?_! LlOoLl
No ja saom to pouzil na Slovinu ak dostanem 1 tak ti to ohodnotim tiez na 1 xD ak nie tak ti to ohodnotim 4 alebo mozno 5 :-D Ale myslim si ze horsie ako 2 tu nebude :-)
08.04.2008
Komik    Reagovať
?_! HorseFeather
No ja saom to pouzil na Slovinu ak dostanem 1 tak ti to ohodnotim tiez na 1 xD ak nie tak ti to ohodnotim 4 alebo mozno 5 :-D Ale myslim si ze horsie ako 2 tu nebude :-)
25.03.2008
Tomas    Reagovať
parada
Cista jednotka z hviezdickou
25.03.2008
Tomas    Reagovať
parada
Cista jednotka z hviezdickou
19.12.2007
skulavarit    Reagovať
kuva----jt ,araaaaaaaaabia ,izrael bagdat....
nenadavajte tu vy zmmrdi skurveny.....:-) Fuck you all assholes
11.11.2007
pista    Reagovať
hajajajsxgsg
kokotina velka
17.06.2007
Bugy    Reagovať
loool
decka, no tolko prispevkov k mojej nadhernej slohovej praci... Som na nu hrdy, maam rad ruzovu a tiez peknyych chlapeckov, thak piiste....:-* heh, thak ako ja neviem, ale podla mna vsetky thaketo slohy musia byt trochu prihriate :D a vsetkych ktori pochybuju o mojej orientacii mozem ubezpecit, ze som hetero, chuti mi jest, spim a tak...dal som to tu len preto, aby Vam to pomohli, thak ak sa thak stalo som rad....p.s.: svako ragan, prepac, ze som prihriaty debil, ves ked dostanem AURELA buchnem s nim o Zem ako thak Tebou oslavovany Rhytmus. Mozno vtedy sa mi dostane viacej pozornosti looool....:D
24.05.2007
nika    Reagovať
DA SA JE TO VPOHO
mna to celkom zaujalo som zvedava ci mi to pomoze.....ked ne kanta
21.05.2007
Raduska    Reagovať
Coolovinka
je to dobre aspon mi to trosku myslim pomoze:-)
23.04.2007
zuzina    Reagovať
dvojka
zaciatok je strasnyyyyyy ale nenormlne otrasny pototom je to lepsie ale s tou meluzinou by u mojej ucitelky nepresiel nikto je do dobry dodatok ale dost casto sa tam spomina
18.04.2007
Dena    Reagovať
Denusa
no celkom mi to pomohlo cize OK
17.04.2007
Martin    Reagovať
Blud ale uplnyyyyyyyy
je to čita somarina ked toto je umelecky opis ja som Hercules
13.04.2007
romanka    Reagovať
Re: PICOVINA NA ENTU
to je prawda a velka .......
13.04.2007
romana    Reagovať
sprostost jak aj cela slovina
taka blbost ze as .. naco to je....fuujj
20.03.2007
iwww    Reagovať
mooooooooože byt
podla mna to neni dokonale ale zle to nie je možno mi to aj pomože v umeleckom opise dikes ps:ved nikto neni dokonaly :D
20.03.2007
iwww    Reagovať
mooooooooože byt
podla mna to neni dokonale ale zle to nie je možno mi to aj pomože v umeleckom opise dikes ps:ved nikto neni dokonaly :D
18.03.2007
nanulka5    Reagovať
janulka...
Podla mňa sa tam nehodí na začiatku otáznik a nepáči sa mi, že sa opakuje veta:Zima je krásne ročné obdobie.A sú tam použité pekné metafory,ktoré môžem použiť v mojom umeleckom opise a preto ďakujem.
19.12.2006
svako ragan    Reagovať
PICOVINA NA ENTU
Bugy je zrejme bukwicka(to znamena buzik) lebo takyto na picu sloh by som nenapisal ani ja sam

HIP HOP 4EVER
RYTMUS MIKI MORA ...........
05.12.2006
Som magor tak ticho@    Reagovať
heeeeeeeeeeeeeej
heeeeeeeej dievcatko ti masti ved je to fajn ved su tam aj umlecke prostriedky ....nevies co su umelecke prostriedky tak pssst....
30.11.2006
hmm    Reagovať
hhhhhmmmm
tak ak je toto dobre potom sa prepadnem ........ ja som este na zs a napisala som to lepsie,tam maju byt umelecke prostriedky a ne prid.mena tie pozna kazdy ......

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.