referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Umelecký, citovo zafarbený opis zimy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.11.2006
MonYka    Reagovať
dikeeeeeeeeeeeeees
kujem,kujem,kujem :))) kym mne toto z hlavy vyslo.. :) noo dufam ze dostanem jednotku zo slohu :) a pockat,kto to napisal??bugy?!jedneho poznam a ked to je ten,tak "vaaau" heh..super.
20.11.2006
lenka    Reagovať
noooooo jooooooo
celkom v poho..diki
15.11.2006
eeeee    Reagovať
eeeeee
da sa ale mohlo to byt aj lepsie ale co uz s tebou hahahahaha
12.03.2006
lil    Reagovať
o zvieratkach
musim povedat že na umeleckom opise sa nemaju pisat o živote zvierat ale len čisto o tom obdobi aku ma krasu.o zvieratkach pišu len prvaci na zakladnej škole.dakujem
17.01.2006
Pittum    Reagovať
da sa
ta ja nemam na to nejaky extra nazor hlavne ze to je napisane a bodka nic viac ma nezaujima :D ale musim to mat taze co uz
20.12.2005
xxx    Reagovať
strasne
setko dobre az na to ze je tu asi 9 referetou k tejto teme a pise sa v nich uplne to iste
14.12.2005
Hugy    Reagovať
ahojky
super super
23.11.2005
sdhjgfh    Reagovať
jjjjj
vyzera ze to napisal gay lenze nas to nutia pisat tjez.uz sa vidim ako pisem ako lad rozbucha srdce nejedneho cloveka.fuuu!! v tom musi byt silna pointa.keed sa pozrem na lad tak vacsinou vidim svoj odraz alebo padnem.mozno ked sa on pozre na lad tak ho to nejak vydesi zvysi sa mu pulz.a potom uz len 150.no snad je to nemocnica a nje poziarnici.
07.12.2005
haha    Reagovať
Re: jjjjj
Musim ti povedat ze to nemusi byt gay ked tak pekne pise slohy :(
10.02.2005
uáioáízý4    Reagovať
jjjjj
dobrá kokotina fakt ! to fakt neviem ktori buzna mohol napisat fakt neviem ! ( buzna ).!.
10.02.2005
bgcrdá    Reagovať
Re: jjjjj
JJJJJ fakt dobry buzna napisal mas pravdu iste to je nejaky gay. ;o)
15.11.2005
smajl    Reagovať
Re: Re: jjjjj
mozno to pisal nejaky gay, ale treba uznat ze je to fakt dobre napisane!!!

späť späť   1  |  2  |   3   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.