Zaujímavosti o referátoch
Generál Franco a občanská válka
20.11.2008
chorche
Reagovať
prispevek
ahoj ziji ve spanelsku ,do baru kam chodim na kafe ,chodi jedna stara pani ktera pro franka delala osobne se s nim znala ,(jsem v galicii)la coruna kde franco zemrel,tosku jsis z ho z idealizoval,byl to fasista , rankisti se dopustily takovych ,ze se ti onich nezda.......zapomnel jsi na ceske legionare,spousta jich ma tady sve hroby ,no proste zkus se mrknout znova do dejepisu (preji ti hodne uspechu)kdyz budes mit dotaz tak mi ho posli na mail zrovna v tomhle obdobi franko zemrel jirka
18.02.2005
mpa72
Reagovať
tady něco nehraje
Soulasím z diskutujícím a velice tento článek nikomu nedoporučuji bez studia příslušné literatury. A divím se ,že co že to dělali mírumilovní Němci - pisatel asi nic neví o nejslavnějším obraze Picasa. Chtěl bych znát prameny odkud čerpal.
21.10.2004
smach
Reagovať
franco
zaujimalo by ma preco nebola Spanielsku ponuknuta pomoc vo forme Marshalovho planu ked tvrdis, ze tam nevladol totalisticky rezim. Taktiez sa mi nezda velmi demokraticke ked stal Franco v cele Spanielska az do svojej smrti.Svedci o tom aj titul, ktory prijal Caudillo cize diktator a ako diktator sa aj choval. No a este jedna poznamka Franco sa nepridal k ose z dovodu, ze ju nepovazoval za dostatocne stabilnu,
cakal len na vyvoj na vychodnej fronte.
cakal len na vyvoj na vychodnej fronte.