referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Malý Princ (SOČ)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.11.2006
luckaa    Reagovať
pekná kniha
knihu som mala precitanu za hodinu...a toto sa my vobec nechce citat ale ved....obdivujem autora kdo toto písal že sa mu to xcelo...noo...ale kniha je peknáá
21.11.2008
Lenocka    Reagovať
Re: pekná kniha
Ahoj Lucinka ci ako sa volas...je velmi pekne ze si to precitala za hodinku ale stavim sa o co chces ze si sa nad myslienkami tej knihy moc nezamyslela...lebo autor nechcel svojou jednoduchostou prejavu docielit fakt ze to precitas za hodinu ale to, ze nad jednoduchymi vecami najviac rozmyslas...Vies citala som tu knihu pred 2 rokmi ako ty...systematicky asi aj preto ze som musela..a ziaden vysedok...a ked som si ju precitala teraz tak som pochopila co autor chcel v citatelovi podnietit...vlastnu fantáziu a jedinecne zmyslanie citatela...ak rozumies...
09.12.2007
Bad_Princess    Reagovať
hezky
myslim,ze je preto taka zaujimava,lebo kazdy v nej najde nieco zo seba a parve z toho co teraz preziva
14.06.2007
verOnQa    Reagovať
dodatok
a chcem este dodat ten koniec knizky bol strasne dojemny :-( ....upplne ma omamil....chcela by som stretnut takeho maleho princa
14.06.2007
verOnQa    Reagovať
uzastna knizka
aj ked je tato knizka pre dospelych tak je super.....pochopila som kazdu kapitolu ktoru som citala myslim si ze je to uzastna knizka a vystihuje dnesnych dospelych ludi a ich spravanie .... super !!! :-)
15.04.2007
siskaa    Reagovať
Merci tres beacoup
super vec, velmi mi pomohla pri vlastnom rozbore, kniha ma na prvykrat nezaujala , ale teraz ked ju citam po rokoch je to uuplne ine ... diki moc
09.11.2006
stanka    Reagovať
až to človeka zamrzí
ja som to nepochopila. Hádam nie som nejaký tupec alebo čo a knihy čítam ..ale ja som to nepochopila až ma to mrzí...:(
04.12.2005
lucina    Reagovať
moj názor
Na jeho konci som plakala. Ja som proste strasne citlivy cloviecik.....Ale je to fakt perfektna kniha
30.10.2005
DziMima    Reagovať
ako to je
Maly princ je naozaj jedinecne dielo , ktore chyti za srdce malych i velkych . Namet sa da aplikovat v roznych oblastiach od referatov az po SOČ . Autor teda dobre vedel , co robi ...
23.06.2005
Peta    Reagovať
Ocarujuci pribeh
Je to uplne perfektna kniha. Ocarujuci pribeh o priatelstve,vernosti a laske k domovu. jednoducho uzasne dielko.
20.01.2005
Veronika    Reagovať
Maly princ
Citala som ho a mozem povedat, ye je vznikajuci
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.