referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Honoré de Balzac Otec Goriot
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.09.2004
Beáta Šubjaková    Reagovať
Môj názor
V každom prípade si myslím, že názor ktorý je pod týmto referátom je úplná pravda. Väčšine postáv v Otcovi Goriotovi ide hlavne o peniaze. Už len samotné dcéry Otca Goriota majú rady len kvôli jeho peniazom. Prečítanie knihy vo mne vyvolávalo až slzy plaču a lútosti voči tomuto staručkému dobrákovi, ktorý nadovšetko miluje svoje dcéry, ktoré mimochodom ľudia v penzione pani vaquerovej považujú za jeho milenky, a bol by ochotný im dať aj to posledné čo má.
2. je tu postava menom Evgene Rastinaque, ktorý napriek tomu, že miluje inú ženu, je ochotný oženiť sa s Victorinou Taifellovou ktorá má zdediť veľký majetok.
14.12.2004
Ptko    Reagovať
HROZNEE (GORILA)
ta hmm cital som uz aj lepsie referaty. Hned po prvej vete obsahu: Dej sa začína v penzióne „Dom Vauquerovej“. V penzióne býva otec GORILY, o ktorom sa hovorí, že je bohatý a že za ním chodia mladé devy.

to ako otec goriot bol opica :D taky referat by som neodovzdal ucitelovy aj keby som mal dostat 5. fuuuuj a kolko gramatických chýb hrôza!!!!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.