Zaujímavosti o referátoch
Hugolín Gavlovič Valaská ...
08.01.2012
veronika
Reagovať
..........
Dost smutne ze Gavlovica pokladate za "niekoho" kto pisal o sprostostiach,nepisal az tak tazko aby tomu normalny clovek nevedel porozumiet.Zbytocne je citat evitapress ktory stoji za staru belu a hodi sa tak akurat na kurenie,to nema ten nadych dejin,mne sa osobne Gavlovic zapacil a precitala som celu valassku,krestansku aj "petsto nauceni o dobrych mravov" a urcite to nebola zbytocna strata casu.Co mi to dodalo?Pocit ze neumriem sprosta a viem o nasich dejinach viac a som hrda ze niekto ako Gavlovic pisal tak ako pisal.Ovela lepsie je zobrat do ruky knihu ako si sadnut k televizoru a pozerat stupidne filmy ktore mi nic nedodaju akurat mi otupia mozgove bunky ktore sa nezregeneruju.Ak niekoho naozaj nebavi Gavlovic necitaj ho a radsej mu zbytocne nespin meno,on sa uz nemoze branit a ani ti oponovat
02.01.2005
Jezis Maria Jozef
Reagovať
Och moj boze!
Mam uz po krk rozoberania tychto sprostych diel, ktore ma nezaujimaju a ktore sú z hladiska mojej súčasnosti a budúcnosti absolútne zbytočné!! Mna absolutne nezaujima čo si aky (slovensky) autor mysli o Slovenskej dedine z konca 18. storočia... Ja považujem rozbor takýchto diel za zbytočnú sratu času, ide asi len o to aby mali na čom učitelia bazírovať... Ale ked už chcú na niečom bazírovať, tak prečo nie na dielach od svetových autorov, na dielach tzv. nadčasových???
To je zhruba všetko čo som chcel poveať...
To je zhruba všetko čo som chcel poveať...
04.03.2010
......
Reagovať
Re: Och moj boze!
Valaska skola je dielom nadcasovym.. len asi mas este malo rokov na to, aby si to pochopil/a
08.05.2005
kaja
Reagovať
Hugolínko
Je to smutné, ale do zajtra o ňom musím niečo vypotiť, takže ďakujem tým, čo "nemali čo robiť
04.03.2010
AK1
Reagovať
.....
Autor referatu zabudol do zdrojov uviest najpodstatnejsi zdroj, z ktoreho opisal takmer od slova do slova celu teoriu k tomuto uzasnemu dielu, a tym zdrojom je kniha od Jozefa Minárika Dejiny slovenskej literatúry.
11.05.2005
miroslava dankova
Reagovať
recenzia k diskusii
hugolin gavlovic je fakt tvrdy oriesok .NESUHLASIM vsak s tym ,ze mate k tomu taketo postoje napr:zhanat si referaty, nad ktorimi sa trapil niekto iny a vy si to iba stiahnete a dalej si vyvalujete sunky!tREBA ASPON VEDIET KTO TO BOL A CO BOL VLASTNE ZAC.Ja som ho dostala ako rocnikovu pracu s rozsahom 10 stran bude to makacka a le aspon viem, ze ak ho dostanem o 3 roky na maturach tak zmaturujem
18.04.2005
evka
Reagovať
gavlovic
smáááária jozef, to sa komu chcelo pisat??? dotycny nemal co robit???