Zaujímavosti o referátoch
Dejiny počítačov a počítačových ...
06.01.2008
Insanity^.::SKILLS::
Reagovať
Goood
celkom dobry referat.......ale velmi ma zaujal uvod...je velmi dobre spracovany ....
08.01.2006
nRa | HeRo
Reagovať
.....
existuje jedno take slovo vola sa : progaming . niektory hraci sa tym zivia a nemyslim ze sa to vola prave gamblerstvo !
10.04.2005
mato
Reagovať
ale ale
nene to neni gambler. Len tak ale na ukazku v minulosti sa preskakovali vatry, potom sa zacali hrat karty, gulicky, cecka, pred tym este povedzme rytierske zapasy a ja neviem co... Vzdy bolo NIECO tak sa zmierme s tym ze teraz je to co je no ne? a co ved v buducnosti bude zas daco ine tak newiem o co ide..
21.03.2005
(Void *)
Reagovať
Gambler
Gambler je tusim zaryty hrac... Preco by mal byt on gambler??? Ja som mal SOCku o hackeroch a bezpecnosti a vela o tom neviem, iba som si pozbieral info.
A keby bol taky vasnivy hrac, napisal by viac, nenapisal nic o niektorych prevratnych hrach :)
A keby bol taky vasnivy hrac, napisal by viac, nenapisal nic o niektorych prevratnych hrach :)
26.02.2005
sniper
Reagovať
Celkom ok...
Referat je podla mna celkom dobry...ale za socku by som ho nepovazoval,pretoze je to vlastne len holy chronologicky prehlad. Ale celkom ma zaujal. O autorovi si nemyslim,ze je gambler...gambler podla mna nema ani potuchy o Turingovi alebo Neumannovi... takze tak...
07.02.2005
Kokot
Reagovať
Ty kokot
TEN CO TOTO PISAL JE RIADNY KOKOT!
TO BUDE NENORMALNE NECHUTNY ZAZRATY PC MANIAK KTORY UZ NEVIE AKO MA DAT NAJAVO ZE JE GAMBLER!!!
TO BUDE NENORMALNE NECHUTNY ZAZRATY PC MANIAK KTORY UZ NEVIE AKO MA DAT NAJAVO ZE JE GAMBLER!!!