Zaujímavosti o referátoch
Vývoj neonacizmu a rasistických ...
06.07.2011
Skingirl
Reagovať
Kokot si :)
Úplne hlúposti. Prosím vás, aký rasistický skinheads? Taký neexistujú. Jedine si tam môžu myslieť že sú skinheadi, ale určite nimi niesu.
25.12.2009
DMS
Reagovať
Re: Kokot si
Landa s Tri sestry mavali spolocne koncerty a to ako skinheads.Fananek v bomberu vyholena hlava,tazke boty
01.12.2009
skins
Reagovať
pravda
co idoity neviete ani co je to bila liga tak si tu nebrante negrov bielich vijebavaju z bitou negrom stavaju domi bitovky a to ma byt spravedlnost negrov treba zabit bez vinimiek
29.09.2008
skul
Reagovať
Zóna A propagovala nacizmus?
skladba Cigánsky Problém, ktorú Zóna A naspievala nemala, ani nemá nič s rasizmom. Zóna v skladbe nepropaguje myšlienky typu "Cigáni do plynu" alebo "White power, kill all gypsys". Ten text je maximálne objektívny, stačí sa pozrieť okolo seba, a nacistické je na ňom len to, že ho nacisti obľubujú a scoverovala to WP skupina Juden Mord, čo sa mimochodom členom Zóny A vôbec nepáčilo.
PS: Pravý skinhead nie je nácek
29.09.2008
skul
Reagovať
zona a propagovala rasizmus?
skladba Cigánsky Problém, ktorú Zóna A naspievala nemala, ani nemá nič s rasizmom. Zóna v skladbe nepropaguje myšlienky typu "Cigáni do plynu" alebo "White power, kill all gypsys". Ten text je maximálne objektívny, stačí sa pozrieť okolo seba, a nacistické je na ňom len to, že ho nacisti obľubujú a scoverovala to WP skupina Juden Mord, čo sa mimochodom členom Zóny A vôbec nepáčilo.
29.05.2007
slazo
Reagovať
Vývoj neonacizmu a rasistických skinheadov na Slovensku
Neviem z kade mate take info ze skupinu tri sestry zalozil daniel landa a pokial viem tri sestry su punkova kapela a zrejme pisatel asi nepocuval tuto skupinu mam na mysli tri sestry
inak si staci natukat stranku http://www.trisestry.cz/ a trosku si to prestudovat
inak si staci natukat stranku http://www.trisestry.cz/ a trosku si to prestudovat
17.04.2007
Artaban
Reagovať
Skins
Go Skinheads Go.... vy prazdne hrale skins nerovna sa nacista.... omg, zas mudrujete ked sa nevyznate.... ten referat otrasny...
17.04.2007
Artaban
Reagovať
Skins
Go Skinheads Go.... vy prazdne hrale skins nerovna sa nacista.... omg, zas mudrujete ked sa nevyznate.... ten referat otrasny...
06.12.2006
Wich
Reagovať
moja rec
Landa je dobry, ale na KONTRAFAKT nema
niektore piesne ma chyteli za srdce,ale viem ze HIP-HOP s LANDOM nejde dokopi
niektore piesne ma chyteli za srdce,ale viem ze HIP-HOP s LANDOM nejde dokopi
04.09.2006
rob2004
Reagovať
tak niekto sa "VYZNA" ...
... boze, to su dristy... a la Mlady Sionista News... a o Landovi ( inak teraz sovinistickom blbeckovi ) ... skoda reci...
05.05.2006
M.N
Reagovať
Kokot si
tak takuto kokotinu uz som dlho necital :-DDD,toto moze napisat iba velky kokot ktory sa tomu hovno rozumi,od kedy spieval Landa v kapela TRI SESTRY ked to je este k tomu punkova kapela a landa spieval v Orliku ked uz tak ty kokot
15.09.2005
fucknazi
Reagovať
kokoti
jedno je isté VŠETCI NEONACISTI , SKINHEADS a NEOFAŠISTI su KOKOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!