Zaujímavosti o referátoch
Vývoj neonacizmu a rasistických ...
09.06.2005
thor
Reagovať
blbosť
Neviem kto to písal ale určite vie veľké hovno o Skinheads. Prosím ťa čo tu trepeš o troch sestrách. Kde si zobral takú picovinu.Ak by si chcel vedieť Landa je kališník a dištancuje sa od skins! Najprv si romysli čo napíšeš a potom píš!!!!!!!!!
17.12.2004
jear13
Reagovať
za Erich Honeckera!!
Za Ericha Hockera to ste byli krotki, ted maj dupat, po Evrope Vase tezki botky , na to rychle zapomente na dubovy vence, nikdo neni zvedavej na VYCHODNI NEMCE!!
Cechy ty vam byli vzdycky trnem v oku, k votevreny nenavisti zbejva jen nekolik kroku, muzete tu chlastat pivo klidne na korbele, ALE S KRIZEM HAKOVYM JDETE DO PRDELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co je na to fasistiske???
blbecku?asi nevies ze fasizmus je z Talianska a Spanielska??? ze kokotko:)))
Cechy ty vam byli vzdycky trnem v oku, k votevreny nenavisti zbejva jen nekolik kroku, muzete tu chlastat pivo klidne na korbele, ALE S KRIZEM HAKOVYM JDETE DO PRDELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co je na to fasistiske???
blbecku?asi nevies ze fasizmus je z Talianska a Spanielska??? ze kokotko:)))
17.12.2004
jear13
Reagovať
odpis debilko
pocuvaj ktory zasrany, zakomplexovany, chudacik, napisal take picoviny, ozvi sa mi, stretneme sa a ja ti to vysvtetlim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.12.2004
jear13
Reagovať
odpis!!!!!
prosim toho vola co to napisal aby mi poradil kde cerpal take kokotiny?????
17.12.2004
Palo5
Reagovať
TO je co?!!!
Tak po A:
LAnda nebol neonacista.
A po B:
Landa bol lider dkupiny Orlik a nie Tri sestri. pchhh. nepis referat ked o tom nic nevies.
LAnda nebol neonacista.
A po B:
Landa bol lider dkupiny Orlik a nie Tri sestri. pchhh. nepis referat ked o tom nic nevies.
30.09.2004
Niekto kto sa vyznas
Reagovať
Co ty sibe?>???
Akoze toto je okopcne zo stranky www.intolerancia.sk A su to riadne zvasty!!!