Zaujímavosti o referátoch
Slovenský štát a fašizmus
23.06.2010
M.Ď.
Reagovať
A pred kým sa to mám
hanbiť za slovenský štát? Pred Chorvátmi, ktorí vo svojom ustašovskom štáte hlušili všetko nechorvátske a nekatolícke? Alebo pred Lotyšmi, ktorí ani nemali vlastný štát a z vďačnosti za nemecké obsadenie z vlastnej iniciatívy vytiahli svojich židovských spoluobčanov na ulicu a tam ich útĺkli pred nemeckými očami železnými tyčami? Ak si Slovák, tak sa hanbi za svoje vnímanie histórie vlastného národa.
01.06.2008
Min0ss
Reagovať
reakcia
Snad len dve veci:
1. tomas ma absolutnu pravdu zjavne o danej problematike nemas dostatocne vedomosti
2. toto nie je referat. ak chces pisat referat musis sa odosobnit a objektivne podavat fakty a tu nie je ani objektivnost a v podstate ani fakty takze..
1. tomas ma absolutnu pravdu zjavne o danej problematike nemas dostatocne vedomosti
2. toto nie je referat. ak chces pisat referat musis sa odosobnit a objektivne podavat fakty a tu nie je ani objektivnost a v podstate ani fakty takze..
27.10.2004
tomas
Reagovať
REAKCIA
Mily priatel, mila priatelka.. Skus sa blizsie oboznamit so samotnou problematikou Slovenskeho statu a okolnostami, ktore viedli k jeho vzniku. Odporucam sa zaoberat aspon medzinarodnopolitickou situaciou tej doby..Az potom sem pis tie ,,dristy".. Ked spominas Poliakov, ti na výber nemali! Zial.. My ano. A nikto v tej dobe nevedel ako vojna skonci, ako dlho bude trvat. Vsimni si aj postoje europskych mocnosti..
Ale toto vsetko je na dlhsiu debatu a hlavne s clovekom znalym problematiky.
PS: Vobec nie som clovek ovplyvneny nejakymi -izmami, alebo nejakymi neo... Prave naopak. Co na zaver? Skus sa prist pozriet a vypocut si prednasky erudovanych historikov ci uz na jednotlive katedry historie v rámci vsetkych fakult, alebo na rozne akcie nimi poriadane. A dockas sa v prevaznej vacsine velmi objektivnych skutocnosti.
A odporucam to aj tym ludom, ako ty hovoris co spievaju nacionalisticke piesne atd.
Prosim o maximalnu objektivitu v danej teme!!!
Ale toto vsetko je na dlhsiu debatu a hlavne s clovekom znalym problematiky.
PS: Vobec nie som clovek ovplyvneny nejakymi -izmami, alebo nejakymi neo... Prave naopak. Co na zaver? Skus sa prist pozriet a vypocut si prednasky erudovanych historikov ci uz na jednotlive katedry historie v rámci vsetkych fakult, alebo na rozne akcie nimi poriadane. A dockas sa v prevaznej vacsine velmi objektivnych skutocnosti.
A odporucam to aj tym ludom, ako ty hovoris co spievaju nacionalisticke piesne atd.
Prosim o maximalnu objektivitu v danej teme!!!