Zaujímavosti o referátoch
Židia
28.07.2005
RHX
Reagovať
Je mi .. ....!!!!
Je mi z tohoto zlé! Na začiatku som sa sial z blbosti "autora" (ktorá je od začiatku po koniec) ale ked zistil že to asi myslí vážne došlo mi fakt zle!!! Je nehorázdne že sem môže napísať hocikto čo si mu zaumieni. Ten kto to písal by sa mal dať minimálne liečiť. Odpoveď na tieto otázky (v referáte) sú:1. áno 2.áno 3.nie sú 4.a aj dnes 5.samozrejme!!!!!! ---------------------------NENECHAJTE SA OBLBNÚŤ ---------------- prečítajte si aj bestcelerového historika David Irving
05.01.2006
ceresin
Reagovať
Re: Je mi .. ....!!!!
Mily RHX,
ano, moze sem napisat hocikto, hocico, vies, v sucasnosti je na Slovensku sloboda slova, aj ked sa to iste niektorym jedincom nepaci. Nuz, co narobis... Ale teraz k veci - ten tvoj najlepsi celerovy /pise sa totiz bestseller - v preklade najlepsie predavany/ akoze historik Irving v skutocnosti historikom ani nie je, nema na to ani vzdelanie, ani ziadnu habilitaciu /vyznam najdes v slovniku cudzich slov pod h/. Je to frustrovany muz, ktory si svoju agresiu vybija na nenavisti momentalne k Zidom /za par rokov to mozno budu Slovaci, Poliaci, Rusi/. Jedine jeho plus a vlastne dovod, preco je tak predavany a citany je, ze vie velmi dobre pisat, aj ked o blbostiach, ale vie. To mu nikto neupiera. Preto sa jeho knihy aj dobre citaju nenarocnymi citatelmi, akym si asi aj ty. Podobnym stylom pise aj Steelova, skoda, ze radsej necitas tu, narobil by si na svete menej skody. Nieze by som ju ja citala, ale len tak pre porovnanie. Papier znesie vela, ale rozum nie! Ak ho chces trosku nakrmit niecim mudrejsim ako je celer Irving skus erudovanu literaturu - R. Murphy - Uvod do kulturnej a socialnej antropologie, dozvies sa, ze termin rasizmus je uz davno vedecky vyvrateny a vsetci pochadzame z jedneho typu cloveka. Vsetky ostatne znaky su uz len dane prirodnym prostredim, kulturou, v ktorej je clovek vychovavany a v ktorej zije. Maj sa krasne, vela novych myslienok do zivota!
ano, moze sem napisat hocikto, hocico, vies, v sucasnosti je na Slovensku sloboda slova, aj ked sa to iste niektorym jedincom nepaci. Nuz, co narobis... Ale teraz k veci - ten tvoj najlepsi celerovy /pise sa totiz bestseller - v preklade najlepsie predavany/ akoze historik Irving v skutocnosti historikom ani nie je, nema na to ani vzdelanie, ani ziadnu habilitaciu /vyznam najdes v slovniku cudzich slov pod h/. Je to frustrovany muz, ktory si svoju agresiu vybija na nenavisti momentalne k Zidom /za par rokov to mozno budu Slovaci, Poliaci, Rusi/. Jedine jeho plus a vlastne dovod, preco je tak predavany a citany je, ze vie velmi dobre pisat, aj ked o blbostiach, ale vie. To mu nikto neupiera. Preto sa jeho knihy aj dobre citaju nenarocnymi citatelmi, akym si asi aj ty. Podobnym stylom pise aj Steelova, skoda, ze radsej necitas tu, narobil by si na svete menej skody. Nieze by som ju ja citala, ale len tak pre porovnanie. Papier znesie vela, ale rozum nie! Ak ho chces trosku nakrmit niecim mudrejsim ako je celer Irving skus erudovanu literaturu - R. Murphy - Uvod do kulturnej a socialnej antropologie, dozvies sa, ze termin rasizmus je uz davno vedecky vyvrateny a vsetci pochadzame z jedneho typu cloveka. Vsetky ostatne znaky su uz len dane prirodnym prostredim, kulturou, v ktorej je clovek vychovavany a v ktorej zije. Maj sa krasne, vela novych myslienok do zivota!
12.11.2006
chors
Reagovať
Re: Re: Je mi .. ....!!!!
Dosť trápne! Rasy sa začali deliť od druhu Homo Erectus. Si veľmi zaujatá. Prečo si zastávaš židov a vlastnú rasu zavrhuješ? Tomu sa hovorí zrada rasy a národa!!! Za to je trest smrti. Daj si pozor!
25.03.2009
LFe
Reagovať
Re: Re: Re: Je mi .. ....!!!!
a co ked si zastava zidow ty s i co za rasista ...sa citis nadradeny nad zidmy ??? ved keby ti neprisla na SR tak sme dnes na pekne nizkej urovni mojo.. :P
22.08.2013
M.Ď.
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Je mi .. ....!!!!
Na tú nízku úroveň o.i. nás dostali práve slovenskí Židia - ani jeden z našich národovcov ich nemal v láske, boli oporou maďarizácie na Maďarmi neosídlených krajoch Uhorska, sami sa tým v Pešťbudíne chválili. Hoci 1. ČSR ich ako prvá uznala ako národnosť, pri sčítavaní obyvateľov si uvádzali československú národnosť a tak brzdili autonomistické hnutie. Pri viedenskej arbitráži žiadali bratislavskí židia pripojenie Bratislavy k Maďarsku. To sú tí tvoji spoluobčania. Slovenskí vojaci bojujúci proti ZSSR videli väznice NKVD a vedeli, že 90 % príslušníkov NKVD bolo židovského pôvodu. Myslíš, že keby na Slovensku zostali, po vojne a nástupe boľševikov by sa neangažovali v mocenských štruktúrach tohto štátu? Maďarsko ich za vojny chránilo ako len mohlo a po vojne sa tak angažovali v maďarskej tajnej bezpečnosti, že prvotný a najväčší úder ľudového protikomunistického povstania v roku 1956 dopadol práve na nich.
28.06.2013
Antisionista
Reagovať
Sionizmus
Rozprava tu o zidovskych obetiach, ale co ti uplne bezbranni, nicnetusiaci chudaci ktorych ste zavrazdili 11. Sempembra? ano, myslim tych ktori museli vyskakovat z okien z niekolkych stoviek metrov, Ktori boli zaziva pochovani v budove napadnutej sionistickymi teroristami, ktorych media ktore sami vlastnia oznacuju za "financnikov a filantropov". Dalej hasicov, obycajnych bielych aj ciernych pracujucich americanov, ktori tam boli poslani na smrt hoci sionisti dobre vedeli ze budova spadne priamo na nich, lebo to cele naplanovali a zorganizovali. Sposobilo to vela utrpenia nielen v USA ale po celom svete. Preco? Aby sionisti (okolo silversteina) mohli vysudit miliardy dolarov od poistovni a druhy dovod bolo aby mali zamienku ist vrazdit nevinnych ludi do iraku. K voli tomuto tieto obludne hovada dokazali zavrazdit tisice ludi len vo WTC, nehovoriac o ich obetiach v iraku, lybii, syrii, juhoslavii a dalsich krajinach. Toto vsetko len za poslednych 20 rokov.
Ak chcete aj nieco z historie, nech sa paci tu je link:
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3183-casova-studijni-analyza-vyvoje-svetoveho-imperia-rothschildu/
Pozrite sa ake strasne zlo dokaze napachat len jedna takato rodina a teraz si predstavte ze ich je sto a v kazdej krajine maju svoje zastupenie.
To je dnesny svet, plny tychto ludi, plny chamtivosti, neskutocneho zla, frustracie a negativnej energie ktora sa k nam ruti z kazdej strany.
nemecko vtedy zabilo vela ludi, ale nieje to ani 0,0001% z toho co maju na svedomi sionisti. Normalnemu cloveku sa z ludi co pisu taketo referaty musi dvihat zaludok. Nemaju stipku tolerancie a sudnosti a hlavne hanby aby takto vymyvali studentom mozgy sirenim lzi. Dufam ze sa raz ludia zobudia a tychto fasistov normalne vystrielaju lebo len potom nastane mier a pokoj medzi ludmi!!
Ak chcete aj nieco z historie, nech sa paci tu je link:
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3183-casova-studijni-analyza-vyvoje-svetoveho-imperia-rothschildu/
Pozrite sa ake strasne zlo dokaze napachat len jedna takato rodina a teraz si predstavte ze ich je sto a v kazdej krajine maju svoje zastupenie.
To je dnesny svet, plny tychto ludi, plny chamtivosti, neskutocneho zla, frustracie a negativnej energie ktora sa k nam ruti z kazdej strany.
nemecko vtedy zabilo vela ludi, ale nieje to ani 0,0001% z toho co maju na svedomi sionisti. Normalnemu cloveku sa z ludi co pisu taketo referaty musi dvihat zaludok. Nemaju stipku tolerancie a sudnosti a hlavne hanby aby takto vymyvali studentom mozgy sirenim lzi. Dufam ze sa raz ludia zobudia a tychto fasistov normalne vystrielaju lebo len potom nastane mier a pokoj medzi ludmi!!
10.06.2013
M.Ď.
Reagovať
Mimochodom, prečo
židia vôbec žijú medzi kresťanmi a neustále hovoria, že spolužitie s kresťanmi je horšie, ako ich spolužitie s inými kultúrami? Nikto ich tu nedrží, môžu zdvihnúť kotvy a odísť od uctievačov Rabbiho, ktorý bol podľa nich spravodlivo odsúdený sinerdinom na ukrižovanie.
22.07.2011
M.Ď.
Reagovať
V nejednom slovenskom meste ...
keď sa židia nakladali do transportov (podotýkam transportov do nových domovov - tak znela dohoda s Nemcami, keď sa získali pochybnosti o tejto realizácii zo strany Nemcov, transporty boli zastavené), zvolali: "Po týchto uliciach budeme po kresťanských hlavách kráčať!" Hneď pri vzniku Izraela dostali od slobodomurára Beneša zásielku zbraní (aj Messerschmidtov a Spitfireov), bez ktorých by nevydržali ani prvý izraelskoarabský konflikt. Zabezpečili si pravidelnú ročnú dotáciu z USA, ktorú musia dostať aj tento rok (keď v USA nie sú prachy na výplaty vo verejnom sektore a dôchodky), inak by americkí veritelia židovského pôvodu uplatnili svoje pohľadávky voči vláde USA, čo by bol bankrot celých USA. Vďaka averzii židov k Európe od r. 1945 má dnes euro problémy na finančných trhoch, hoci USA a aj Japonsko majú omnoho väčšie problémy, ako Eurozóna či EÚ. Ešte aké iné dôkazy chcete o židovskej snahe ovládať svet?
09.01.2006
Leonidas
Reagovať
......
ceresin - hlboky uklon pre tebou. vidim, ze si toho chudaka pekne zmietla, naozaj bravurne
len tlieskam
len tlieskam
06.03.2011
Miro
Reagovať
Re: ......
Leonidas:
dal si mi odpoved na niektore otazky v teme! Ano, citite sa nadradeni, pohrdate nezidmi a samozrejme si viem predstavit, ze v obchode s nami "chudakmi" jednate podobne! Aspon viem, kto je za nebankovkami a podobnym necestnym podnikanim. Klobuk dole priatelu, prave si spravil z jedneho cloveka antisemitu. Dakujem.
dal si mi odpoved na niektore otazky v teme! Ano, citite sa nadradeni, pohrdate nezidmi a samozrejme si viem predstavit, ze v obchode s nami "chudakmi" jednate podobne! Aspon viem, kto je za nebankovkami a podobnym necestnym podnikanim. Klobuk dole priatelu, prave si spravil z jedneho cloveka antisemitu. Dakujem.
06.01.2010
äúé
Reagovať
Re: ......
chudaci su taki ludia ako ty.. zaslepeni, vymyte mozgy.. skus si precitat jednu knizku o zidoch od nezidovskeho autora. vies, treba sa aj trosku vzdelavat, nie slepo verit americkym filmom
03.09.2009
LaLaLa
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Je mi .. ....!!!!
Vies co je rasizmus ?.. toto je antisemitizmus a suhlasim .. Kto zradil nech skape.. :)
02.03.2009
fero
Reagovať
holokaust
Vyvražďovanie indiánov, austrálskych domorodcov, obchody Spojeného krášovstva s otrokmi - je tam toho. To je premlčané s ,,ospravedlnením sa" tých, čo zbohatli na tom všetko.Vraždy, tragické nehody spôsobené bezohľadnými chrapúňmi, podvody, lúpeže - to je súčasť nášho každodenného života. Jediný zločin, ktorý sa tresce a potláča v zárodku, proti ktorému zakročia špeciálne jednotky a médiá ovládané židmi, je popieranie holokaustu.
14.01.2009
truth
Reagovať
pravda
tak ked chcete tak sa zidov zastavajte ale raz vyjde pravda najavo ako ste boli oklamani a uz vidim tie vase vyrazy v tvari
14.01.2009
truth
Reagovať
?????
tak ked chcete tak sa zidov zastavajte ale raz vyjde pravda najavo ako ste boli oklamani a uz vidim tie vase vyrazy v tvari
21.12.2008
beko
Reagovať
niektorí židia...
A ako to bolo so židmi v Rusku? Kto bol v NKVD? Kto vyvraždil miliony rusov? Ako sa dostali k peniazom Abramovic, Chodorkovskyj? Nie su nahodou zidia?
27.12.2005
ido
Reagovať
lož židov
keď spomenieme len pár židov ako Šebej, šimečka, tatár,zajacovci,kusý,atď,Atď...,ktorýnašu spoločnosť lsťou a klamom dostali tam kde je, netreba viac hovoriť!Takýchto smradov narátam stovky len z blízkeho okolia.A čo tie tisíce židákov/česť nepatrným/.Neklamte nás opäť!Potom sa nedivte že vás nemôžu vo svete ani cítiť! Prečítajte si od horeuvedených nejakú publikáciu a zistíte čo je to za zločinecká a nenávistná čvarga! Je mi ľúto, ale pravda je taká!!!
02.01.2007
Ale no
Reagovať
Re: Re: lož židov
ale no, bez znalosti gramatiky sa neda diskutovat? A aky hlupy clovek to prehlasil? Zrejme iba nafukany egoista moze take cosi napisat.
31.01.2007
Leonidas
Reagovať
Re: Re: Re: lož židov
Jedna chyba, dve chyby, to sa este zvladnut da, ale ked niekto jasne nezvlada svoj rodny jazyk, tak je to na povazenie. Ako sa moze taky clovek chciet vyjadrovat k serioznym a vaznym temam? O jeho slovniku ani nehovoriac. "Takýchto smradov", "nenávistná čvarga" a pod. Nie neprosim, takuto diskusiu urcite nie.