referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
THC- Tetrahydrocanabinol
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.04.2011
fles    Reagovať
Do skoli do prace pod plivom thc
Ja ked som si to dal :D bbolomi uplne hej :D as na ten fles 5 hodinovi :Dto bola pecka :D
03.12.2010
lola    Reagovať
vynalez THC
je super že vymysleli THC
29.11.2010
šluk    Reagovať
vitamíny TéHáCé
Co je koho do toho co robim s vlastnym telom!!! Komu tym ublizujem??? CHLASTATE A SERIETE SA DO TRAVY??? Chodte do PICE!!! Mozem vas jebat!!!
16.07.2010
blaa    Reagovať
tetrahydrocannabinol
bohaa :D :D Traava ma viac kladov jak zaporou :D ani neiwete jak to vizeraaa ale "je to moc moc moc škodliwéé " :D:D:D nenechajte sa vismiat :D ja som k tomu naazor nemala kym som s tym nezacala... a teras ? Naazor ? Akuraat palec hore mozem dat !!! :D Vlastnyy svet :D proste uzastny pocit :D a možete ist dopiče :D ked SA vam to nepaci tak majte pici nehulte ale prosiim vaas nerieste to a nemajt eplne papule ked ste to ani newideli :D Ach ja j :D Ya ludi nesudiim a ani sudiiit nebudem kazdy ma pravo na svoj nazor ale neznaasam ked dakto o tom nic neiwme maximalne čo mu dedko s babkou powedali ze drogy su skodliwe a bla bla :D a maju plne papulee :D:D:D:D:D nech vaam to nejebe sa spametajte je 21 storočiee :D Ach ! :D prtoste je to s vami v piči ludia uvedomte sa :D ja som rada ze hhuliim :D Od 12 rokou už ale :Dproste milujém to :D a bodka :D
15.10.2010
Ali    Reagovať
Re: tetrahydrocannabinol
Podla tvojho komentaru usudzujem, ze 12 stale aj mas ;)
01.08.2010
ja a ty    Reagovať
Re: Ganja:-) Power
prersne tak...kazdy je mudry ale nikto to poriadne nevyskusal...takse najprv vyskusajte a potom nekto neco hovorte....aaa neni to az take strasne...:D..Ganja 4EveR
11.07.2010
THC    Reagovať
thccc
šišky mám rad velké,chlpaté jak grizzly na nééééééééé
01.06.2010
indor    Reagovať
hhhhhhhhhhhh
ked to nepoznate neriste proste vie to pomoct a aj uskodit!! ale proste dofacit sa a mat secko pici je pohodka
08.03.2010
baruuuš    Reagovať
gress
Suhlasím so všetkými kladnými príspewkamíí..
áá kebyže to njeje zakázané taq by ma to asi nebavilo :D
mám 16 rokow a hulím bežne.. because Smoke Gress ..no stress :P
01.01.2010
Petra    Reagovať
.....
poznám človeka , ktorý to berie , niesme si blízky ... , odhovárala som ho od toho a 100 dalších ludí , no nedá si povedať , a tak aj dopadne .. velké WARING pre ostatných ..nikdy sa nesnažte byť viac a snažiť sa zapadnúť k ostatným pomocou frajeriny a drog , skončíte ako tí najväčší ubožiaci na svete a hrozné trosky ...
31.10.2009
Snoop    Reagovať
ejky ejky
smoke and sleep
20.02.2008
farokh    Reagovať
no comment
Děte se bodnout smažky!
19.05.2009
gigi    Reagovať
Re: no comment
Nikdy by mi nenapadlo, že droga môže pomôcť po účinku chemoterapie až pokým človek, na kt. mi záležalo sa nezvíjal v bolestiach po tejto liečbe.Vďaka thc nemal až také strašné bolesti. A Odkaz:dete se bodnout smažky, DOKÁZAL NAPÍSAŤ LEN ROVNAKO STUPÍDNY ČLOVEK AKO JE TOTO JEHO VYJADRENIE !!!!!!!!!!
26.03.2009
jony    Reagovať
Ganja:-) Power
debily ktory nevedia co to je nech drzia na drz a nedavajte kokotske prispevky...
15.03.2009
rastaman    Reagovať
white widow
ganja forever
13.01.2009
assassin    Reagovať
A co ja rad horuce
Doby kedy canabis bol tabu proste zmizmli :D
12.01.2009
janda    Reagovať
odkaz
Tak to mate recht hulici
06.11.2008
kokain    Reagovať
pcheche
nadherny clanok o nadhernejsej veci.....to vse priatelia
29.10.2008
lolec    Reagovať
lolec
je to v pohode a kto neskusil nech nesudi
29.10.2008
lol    Reagovať
Tetrahydrocanabinol
je to v pohode a kto neskusil nech nesudi
17.01.2008
Bončo    Reagovať
paráda
myslím že zelinka má viac kladov než záporov :D
06.12.2007
qéčko    Reagovať
skank
poradnej model nikdy neuskodi na neco se umrit musi a ja neumru na rakovinu:)

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.